Binanın asma katı çöktü

Güncelleme Tarihi:

Binanın asma katı çöktü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2009 17:42

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi Hilal Caddesi'ndeki 4 katlı binanın zemin katındaki asma tavan saat 17.30 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Vatandaşların 'bina çöktü' ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Haberin Devamı

Sancaktepe'deki çökme olayının, “izinsiz asma tavan tadilatı yapılırken bir işçinin oksijen kaynağıyla beton bloğu tutan demiri kesmesi sonucu” meydana geldiği bildirildi.

Sancaktepe Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Osmangazi Mahallesi Hilal Caddesi 169 numaradaki Mustafa Kılavuzoğlu'na ait 4 katlı binada akşam saatlerinde izinsiz olarak iç dükkan asma tavan tadilatı yapılırken kaza meydana geldiği belirtildi.

Açıklamada, yanlış işçilik sonucu, işçilerden İsmail A'nın oksijen kaynağıyla beton bloğu tutan demiri kesmesiyle, aynı yerde gözlemci olarak bulunan Muhittin Ardunç'un üzerine blok düşmesi sonucu hayatını kaybettiği ifade edildi.

İşçilerden Emin Ardunç ile İsmail A'nın yaralı kurtarıldığı ve Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edildiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!