6 genç okulu basıp öğretmeni bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

6 genç okulu basıp öğretmeni bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2009 15:07

Samsun’da 17 yaşındaki U.S. yanında 5 arkadaşı ile birlikte Atatürk Sağlık Meslek Lisesi’nde bir öğretmeni bacağından yaraladı.

Haberin Devamı

Olay bugün Samsun’un Atakum İlçesi Çatalcam Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi’nde meydana geldi. Alkollü bir şekilde yanında 5 arkadaşıyla birlikte okula gelen U.S., müdür Ali İhsan Atasoy’un odasına girip, “Bana bu okulda öğrenci olan B.A.’yı getirin. B.A. bana internetten küfür etti. Onunla görülecek hesabım var” diye bağırıp tehdit etti. Müdür Atasoy, öfkeli gençleri sakinleştirerek okulun dışına çıkardı.

TENEFFÜSTE BAHÇEYE GİRDİLER
Ancak burada bekleyen gençler, bir süre sonra tenefüse çıkan öğrencileri görünce tekrar okulun bahçesine girdi. Elinde bıçakla okul bahçesinde B.A.’yı arayan S.U.’ya, nöbetçi olan Beden Eğitimi Öğretmeni Erdem Ünal ile Okul Müdürü Ali İhsan Atasoy müdahale etmeye çalıştı. Bu sırada S.U.’nun rastgele savurduğu bıçak öğretmen Ünal’ın sağ diz kapağının altına saplandı. Kanlar içinde kalan öğretmen ambulansla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bacağına 3 dikiş atılan öğretmen daha sonra taburcu edildi.

Haberin Devamı

Olayın ardından S.U. ile yanında bulunan ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen 5 kişi kaçtı. Yaşananları haber alan veliler okula gelerek çocuklarının durumu ile ilgili bilgi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!