Ankara'daki kozmik aramayla ilgili Baykal'dan müthiÅŸ iddia

Güncelleme Tarihi:

Ankaradaki kozmik aramayla ilgili Baykaldan müthiş iddia
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2009 00:00

CHP Lideri Deniz Baykal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Arınç'a suikast iddiaları ile ilgili konuştu.

Haberin Devamı

KARARGAHTAKÄ° ARAMADAN FOTOÄžRAFLAR

KIŞLA ÖNÜNDE AÇIKLAMA / WEB TV        

 

ANKARA'DA BAŞ DÖNDÜREN TRAFİK / WEB TV 

 

BAYKAL'DAN KOZMÄ°K ODA AÇIKLAMASI /WEB TV      Â



CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Star Televizyonunda Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar ve Nedim Şener'in soruların yanıtladı.

Baykal, "Burada sözkonusu olan Bülent Arınç' a akli dengesini yitirmiş kötü niyetli birinin suikast yapacağı iddiası değil. Hükümet tarafından TSK'nın böyle bir suikast yapabilceğinin düşünülmüş olmasıdır. Bunun kondurulması bile vahimdir... Düşünün eğer TSK  bir devlet büyüğüne böyle bir suikast girişiminde bulunacaksa daha fazla bir şey söyleyemeyiz,  bu sözün bittiği yerdir" dedi.

Haberin Devamı

Deniz Baykal, Hükümet ile Türk Silahlı Kuvvetleri arasındaki güvensizlik ortamını değerlendirmek isteyenler olabileceği uyarısında da bulundu ve "Ne diyor, Özel Kuvvetler'e haber verip sizin aradığınız muhbir şimdi Arınç'la biraraya geldi, ona bilgi veriyor diyorlar. Buluşup Arınç'ın adresini veriyorlar. Sonra da Arınç'a suikast yapacaklar diye emniyete ihbar ediyorlar. Olabilir, siz eğer bir güvensizlik ortamı yaratırsanız bu iki kurumu birbirine düşürmek isteyenler her türlü fitne fesatı araya sokabilir" diye konuştu.

Uğur Dündar' ın CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile yaptığı röportajın ayrıntıları bu akşam Star TV de yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!