Ankara'da baÅŸ döndüren trafik

Güncelleme Tarihi:

Ankarada baş döndüren trafik
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2009 10:42

Sabah Genelkurmay açıklama yaptı: Suikast iddialarıyla ilgili 8 asker gözaltına alındı! Ankara'yı karıştıran bu açıklamanın üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner sürpriz bir şekilde Başbakanlık resmi konutuna geldi, Başbakanla baş başa 3 saat görüştü.

Haberin Devamı

KARARGAHTAKÄ° ARAMADAN FOTOÄžRAFLAR

 

KIŞLA ÖNÜNDE AÇIKLAMA / WEB TV        

 

ANKARA'DA BAÅž DÖNDÃœREN TRAFÄ°K / WEB TV       Â

 

Arınç'a suikast iddiası Ankara'yı karıştırmaya devam ediyor. Dün gece Arınç'ın evinin önünde yakalanan 2 subayın görev yaptığı bölümde Cumhuriyet Savcısı arama yaptı. Arama sabaha karşı bitti. Sabah saatlerinde Genelkurmay'dan flaş açıklama geldi: Olayla ilgili olarak 8 asker gözaltına alındı... Bu açıklamanın yankıları devam ederken Genelkurmay Başkanı Org. Başbuğ, Başbakanlık resmi konutuna geldi. Bu başlı başına sürprizdi.

 

Haberin Devamı

Sürpriz bununla da kalmadı. Görüşme baş başa ve tam 3 saat sürdü. Bu sır toplantı devam ederken "Suikast iddialarının" kahramanı Bülent Arınç ve diğer bakanlar MGK hazırlık toplantısı için Başbuğ ile Başbakan'ın görüşmesinin bitmesini dışarıda beklediler.

 

BaÅŸbakanlık'tan yapılan açıklamada ''iç ve dış geliÅŸmelere iliÅŸkin bilgi alındı'' denildi.Â

 

8 PERSONEL GÖZALTINDA

 

Genelkurmay'dan sabah saatlerinde yapılan açıklamada şöyle denildi:

Yürütülmekte olan bir soruşturma kapsamında dün akşam saat 19.30'dan itibaren, Ankara Seferberlik Bölge Başkanlığında soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcıları nezaretinde bir arama yapılmıştır.

 

İlgili kanun ve mevzuat uyarınca aranan yerin askeri mahal olması nedeniyle arama Cumhuriyet Savcıları nezaretinde Merkez Komutanlığı görevlileri tarafından icra edilmiştir.

 

Sabah saat 05.46'da sona eren aramayı müteakip burada görevli 8 askeri personel gözaltına alınarak Ankara Merkez Komutanlığı'na götürülmüşlerdir.

 

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!