Boşanma davalarının olduğu gün eşini baltayla öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Boşanma davalarının olduğu gün eşini baltayla öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2009 08:16

İstanbul Maltepe'de mermerci ustası Ö.S., çocuk yuvasında çalışan iki çocuğunun annesi Gülseren S.'yi (45), banyoda başına baltayla vurarak öldürdü. Çiftin, bugün Maltepe Adliyesi'nde boşanma davaları olduğu belirtilirken, Ö.S. olay sonrası kayıplara karıştı.

Haberin Devamı

Özel bir çocuk yuvasında çalışan 45 yaşındaki Gülseren S., kendisine şiddet uygulayan ve aralarında sürekli kavga çıkan mermer ustası eşi Ö.S.'ye boşanma davası açtı. Boşanma davası bugün Kartal Adliyesi’nde görülecekti.

ÇOCUKLARIN YATMASINI BEKLEDİ

Gülseren S. ile Ö.S. dün akşam saatlerinde evlerinde tartıştı. Çocukları 18 yaşındaki oğlu  ile 15 yaşındaki kızının uyumasını bekleyen Ö.S:, saat 01.00 sıralarında banyoya giren 20 yıllık eşi Gülseren S.'ye baltayla saldırdı.

Lise öğrencisi Ç.S., tuvalet için banyoya girdiğinde annesinin cesediyle karşılaştı. Ç.S. hemen üniversite öğrencisi ağabeyi Serdar S.’yi uyandırdı. Serdar S., evde olmayan babasının annesini öldürdüğünü anlayarak, polisi ve yakınlarını aradı.

Çiftin yakınları hemen evin önünde toplandı. Kızının öldüğünü öğrenen Gülseren S.’nin annesi ile yakınlarından bazıları fenalık geçirdi.

Haberin Devamı

BİR KEZ VURMUŞ

Uzman ekipler, yapılan inceleme sonrası Ö.S.'nin eşinin boynuna baltayla bir kez vurduğunu tesbit etti. Polis, Ö.S.'nin kaçarken eşinin çantası, cep telefonunu ve kimliğini de yanında götürdüğünü belirledi. Ceset, incelemelerin ardından Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin sonra da Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!