Ben suç işledim çok acil eve gel

Güncelleme Tarihi:

Ben suç işledim çok acil eve gel
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2009 00:00

9 yaşındaki komşu kızına tecavüz edip boğazını kesen marangoz, kuzenine telefon açıp “Ben bir suç işledim, çok acil gel” diye yardım istedi. Cesedi gören kuzen durumu hemen polise bildirdi.

Haberin Devamı

MERSİN'DE VAHŞET / WEB TV       

MERSİN’in Mezitli İlçesi’nde önceki gün, ilköğretim 3’üncü sınıf öğrencisi olan Hatice Torcu (9), okul dönüşü sokakta oynamaya başladı. Bir ara evlerine 100 metre uzaklıkta oturan ve işyeri evinin altında olan marangoz Ali Sarı’yla (29) top oynayan kız ortadan kayboldu. Anne Emel Torcu (39), sokağa çıkıp kızını aramaya başladı, hatta kızını son kez gördüğü Sarı’nın zilini çaldı, ancak cevap alamadı. Aile polise başvurdu.

Polisin linç önleme yalanı

Polis, küçük kızı ararken, eşi tarafından bir süre önce terk edilen, evli, bir kız babası Ali Sarı, gece 24.00 sıralarında amcasının oğlunu telefonla arayarak, “Ben bir suç işledim, çok acil eve gel” dedi. Bunun üzerine eve gelen kuzen, odunlukta belden aşağısı çıplak bir kız cesedi gördü. Kuzen, durumu polise bildirdi. Ekipler, boğazı bıçakla kesilerek öldürülmüş Hatice Torcu’nun cesedini buldu ve Ali Sarı’yı gözaltına aldı. Polis, muhtemel bir linci önlemek için “Ne oldu?” diyen mahalleliye, “Ölen 19 yaşında bir erkek” diyerek kızın öldürüldüğünü bir süre gizledi. Otopsi raporunda küçük kızın tecavüze uğradığı belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!