Antalya'da bıçaklı dehÅŸet

Güncelleme Tarihi:

Antalyada bıçaklı dehşet
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2009 16:06

Antalya'da eşini rehin alarak intihar girişiminde bulunan kişi, bir vatandaş ile kendisine müdahale eden polis memurunu bıçakla yaraladı.

Haberin Devamı

Ä°ÅžTE O DEHÅžET ANLARININ FOTOÄžRAFLARI

VURULARAK YAKALANDI / WEB TV                 Â

Bir iş yerinde özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı belirtilen Niyazi K. (25), Kızıltoprak Mahallesi'nde ikinci kattaki evinde intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polislerin çabasına karşın ikna olmayan Niyazi K, bu sırada eşinin boğazına bıçak dayayarak eylemini sürdürdü.

Polislerin zanlının eylemini sona erdirmesi için çabası devam ederken, balkondan atlayarak kaçan zanlı, bu sırada yolda kendisine engel olmaya çalışan Muzaffer Çakmak adlı vatandaşı bıçakladı. Ardından mahalledeki su kanalına atlayarak kaçmayı sürdüren saldırgan, kendisine müdahale eden Şarampol Polis Merkezinde görevli polis memuru Ahmet Karataş'ı da karnından ve bacaklarından bıçakladı.

Haberin Devamı

Saldırgan, olay yerindeki bir başka polis memuru tarafından tabancayla karnından ve kollarından vurularak etkisiz hale getirildi.
Yaralanan polis memuru Ahmet Karataş, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, saldırgan Niyazi K. ile yaraladığı Muzaffer Çakmak da özel bir hastanede tedavi altına alındı. Daha önce de bir çok kez saldırgan tavırlar sergilediği belirlenen Niyazi K'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Öte yandan, olayda yaralanan polis memuru için telsizlerinden acil kan anonsu yapıldı. Bir çok emniyet görevlisi de yaralı meslektaşlarına kan vermek için hastaneye geldi. Karataş'ın bilincinin açık olduğu ancak hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!