Ezine İlçe Jandarma Komutanı intihar etti

Güncelleme Tarihi:

Ezine İlçe Jandarma Komutanı intihar etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2009 10:43

Çanakkale'nin Ezine ilçesi İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Önder Galip (37), makamında intihar etti.

Haberin Devamı

İŞTE İNTİHAR EDEN ÜSTEĞMENİN FOTOĞRAFLARI

MAKAMINDA İNTİHAR ETTİ / WEB TV      

Sabah İlçe Jandarma Komutanlığına gelen Galip, makamına geçerek kapısını kapattı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle beylik tabancasıyla başına ateş eden Galip, olay yerinde öldü. Silah sesini duyan ve odaya giren diğer askeri personel, Galip'in cesediyle karşılaştı.

Durumun ilgililere bildirilmesinin ardından, Cumhuriyet Savcısı olay yerine gelerek inceleme yaptı.

Acı haberi alan üsteğmen Önder Galip’in eşi 35 yaşındaki Hanife ve kızları 15 yaşındaki Gülseda ile 13 yaşındaki Eda ise sinir krizi geçirdi.

TEZKERE BIRAKIP SUBAY OLMUŞ

Çevresinde son derece neşeli, esprili ve güleryüzlü biri olarak bilinen üsteğmen Önder Galip’in intiharı mesai arkadaşlarını da şaşırttı.

Haberin Devamı

Üsteğmen Galip’in vatani görevini er olarak yerine getirirken, tezkere bırakıp uzman çavuş olduğu, uzun süre Siirt’te görev yaptıktan sonra da üsteğmen rütbesi alıp 2008 yılının Eylül ayında Çanakkale’nin Ezine İlçesi’nde göreve başladığı öğrenildi.

YÜKLÜ BORCU YOK

Vali Atalık, intihar nedenine ilişkin net bir bilgi ya da bulguya rastlanmadığını belirtirken, “Konu savcılığa intikal etti. Araştırılıyor. Bir anlık psikolojik durumun ardından yaşanan bir olaya benziyor. Üsteğmenin kredi kartı borcu bulunduğunu biliyoruz. Ancak onları da düzenli olarak ödemeye sokmuş. Ailevi nedenlerden kaynaklanan bir bunalım gibi gözükmüyor. Üzüntü içindeyiz” dedi.

Ezine Kaymakamı Cengiz Karabulut da Üsteğmen Galip'in son derece neşeli bir kişi ve hayat dolu olduğunu intihara çok şaşırdıklarını söyledi, “Biz de şoke olduk” dedi.

Halen intiharındaki sır perdesi aralanamayan Üsteğmen Önder Galip’in cenazesi, memleketi Kayseri’nin Bünyan İlçesi’nde toprağa verilecek.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!