İşte DTP'lilerin istifa dilekçesi

Güncelleme Tarihi:

İşte DTPlilerin istifa dilekçesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2009 14:35

Diyarbakır'da dün Demokratik Toplum Kongresi'nin 101 kişilik Daimi Meclis Toplantısı'na katılan DTP milletvekillerinin TBMM Başkanlığı'na istifa etmek için hazırladıkları ve yarım kalan istifa dilekçesini gösteren bir kağıt, toplantı salonunun çöpünden çıktı.

Haberin Devamı

‘TBMM Başkanlığına’ başlıklı yazıda, ‘Siyasi partilerin kapatılması, milletvekili üyeliklerinin düşürülmeleri, Meclis grubu olan DTP'nin’ şeklinde yazılıp çöpe atıldığı görüldü. Anayasa Mahkemesi'nin hakkında 5 yıl siyaset yasağı getirdiği Aysel Tuğluk da daha önce ''istifa dilekçemiz'' hazır demişti.

/images/100/0x0/55eac47cf018fbb8f8956c80
DTP İNTERNET SİTESİNİ DE KAPATTI

Anayasa Mahkemesi'nin kapatma kararının ardından TBMM'deki DTP tabelaları sökülürken, partinin internet sitesindeki erişimlere de son verildi.

Haberin Devamı

Demokratik Toplum Partisi'nin resmi internet sitesi www.dtp.org.tr adresinin faaliyetlerine son verildi. Partiye ait TBMM, genel merkez, il ve ilçe teşkilatlarında tabelalar dün itibarıyla sökülmeye başlandı. Dünden itibaren partinin internet sitesini ziyaret edenler, anasayfadaki DTP Basın Komisyonu Sözcülüğü'nün 9 Aralık'ta yayınladığı "Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'e tepki" başlıklı yazısıyla karşılaştı. Bu tarihten sonra güncelleme yapılmayan internet sitesinin bağlı linkler, duyurular, multimedya ve yerel seçim değerlendirmelerine ait sayfaların bağlantıları kaldırıldı. Meclis grubu bölümündeki milletvekili isimleri de silinen bilgiler arasında yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!