Kıyafet ve yemekle kandırmışlar

Güncelleme Tarihi:

Kıyafet ve yemekle kandırmışlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2009 14:09

Bursa’da parçalanmış, anne-babaları boşanmış ailelerin küçük yaştaki kızlarına musallat olup, onlara yemek ısmarlayıp, kıyafet aldıktan sonra uyuşturucu hap içirerek tecavüz edip pazarladıkları iddia edilen 15 kişi yakalandı. Çete üyelerinin çocukların iç çamaşırlı fotoğraflarını çekip tehdit ettikleri de belirtildi.

Haberin Devamı

KIYAFET ALIP FUHUŞ YAPTIRIYORLARDI / WEB TV  

ANTALYA'DA DA BAŞKA BİR FUHUŞ OPERASYONU  

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Masası ekipleri, bir vatandaştan gelen ihbar üzerine yaptığı araştırmada 14-16 yaş arasındaki 7 kız çocuğunun, bazı kişiler tarafından cinsel saldırıya uğradığını ve para karşılığı pazarlandıklarını belirledi. Yaklaşık bir yıl süren takip sonucu merkez Osmangazi İlçesi'nde şüphe üzerine durdurulan otomobilde yaşı küçük kızlarla birlikte şüpheli şahısları yakalayan polis, soruşturmayı derinleştirince A.K. (29), R. Y. (27), M. O. (34) ve O. Ö.’nün (27) parçalanmış ailelerin çocuklarına kalacak yer temin ettikten sonra cinsel istimrarda bulundukları ve çocukların ormanlık alanda ve evlerde çektikleri iç çamaşırlı fotoğraflarla tehdit ettikleri ortaya çıkarıldı.

Kız çocuklarını 30-40 TL’ye erkeklere pazarlayan şüphelilerin suçlarını itiraf etmesi üzerine istismarda bulundukları iddia edilen R. A. (29), A. G. (35), H. A. (41), B. A. (28), Y.E. (28), M. A. (19), Y. S. (27), C. M. (23), F. A. (41), O.Ö. (47), Y. B.’yı (39) yakaladı. Böylece gözaltına alınan şüpheli sayısı 15’e yükseldi.

Haberin Devamı

Yapılan sorgulamada polis, çetenin kandırarak ve tehditle kullandığı 7 kızdan 2’sinin daha önce yurtta kaldığını ancak kaçıp yanlarına geldiğini belirledi.
Olayla ilgili soruÅŸturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca baÅŸlandı. Ä°fadeleri alınan toplam 15 şüpheli adliyeye sevkedilecek. Â

    Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!