Kurşunlardan ölü numarasıyla kurtuldu

Güncelleme Tarihi:

Kurşunlardan ölü numarasıyla kurtuldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2009 11:01

AKSARAY'da oturan 57 yaşındaki Naci Sarıyıldız, sabah eve geldiğinde kendisini neden aldattığını soran eşi, 48 yaşındaki Gülizar Sarıyıldız'ı kömür sobasında kullanılan demir maşa ile dövdükten sonra tabanca ile 5 el ateş etti. Sol omuzuna 1 mermi isabet eden Gülizar Sarıyıldız, ‘öldü' numarası yaparken, eşinin öldüğünü sanan Naci Sarıyıldız yaşamına son verdi.

Hayvan alım satımı yapan ve geceyi başka yerde geçiren Naci Sarıyıldız, sabah eve geldiğinde eşi Gülizar Sarıyıldız'ın kendini aldattığını söyleyerek tartıştı.

Naci Sarıyıldız, kömür sobasında kullanılan demir maşa ile eşini dövdükten sonra tabanca ile 5 el ateş açtı. Sol omuzuna 1 mermi isabet eden Gülizar Sarıyıldız, yere yığılardı. Eşinin öldüğünü sanan 5 çocuk babası Naci Sarıyıldız, tabanca ile başına ateş ederek intihar etti. Silah sesini duyması üzerine üst kata çıkan Fatma Sarıyıldız, oğlu ve gelini kanlar içinde yerde buldu. Durumu hemen 112 Acil Servise bildirdi. ‘Öldü' numarasını sürdüren Gülizar Sarıyıldız, ambulansa alındığında gözlerine açarak, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Gülizar Sarıyıldız, polise verdiği ilk ifadesinde, “Eşim beni aldatıyordu. Bir dostu vardı. Geceyi de sevgilisinin yanında geçirdi. Sabah eve geldiğinde tartıştık. Tartışma sırasında beni maşa ile dövdü. Ardından tabanca ile ateş etti. Sol omuz bölgeme bir mermi isabet etti. Yere yatıp öldü numarası yaptım. ‘Ölü' numarası yapmasam, beni gerçekten öldürebilirdi. Yere yığılmamdan kısa süre sonra 1 silah sesi daha geldi. Korkumdan ambulansa binene kadar gözlerimi açmadım. ‘Ölü' numarasını sürdürdüm” dedi.

Ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve sırtında dövülme sonucu morluklar oluştuğu tesbit edilen Gülizar Sarıyıldız'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Naci Sarıyıldız'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Aksaray Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!