Kazadan bir dakika sonra

Güncelleme Tarihi:

Kazadan bir dakika sonra
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2009 10:13

ÇANAKKALE'nin Lapseki İlçesi'nde, bir yolcu otobüsünün uçurama yuvarlanması sonucu 4'ü ağır 28 kişi yaralandı. Midibüsün içinde bulunan ve kazayı hafif sıyrıklarla atlatan AA muhabiri Ercan Özçetin, kaza anında yaşananları görüntüledi.

Haberin Devamı

KAZA YERİNDEN FOTOĞRAFLAR

OTOBÃœS UÇURUMA YUVARLANDI / WEB TV   Â

38 yaşındai Ayhan Gümüş yönetimindeki 17 ND 727 plakalı otobüs, 27 yolcusuyla Lapseki'den Çanakkale'ye gitmek üzere saat 09.45'de yola çıktı. Lapseki-Çanakkale Karayolu'nun 20'nci kilometresindeki Yapıldakaltı Mevkisi'nde, tansiyonun düştüğünü ileri süren otobüs şoförü Gümüş, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otobüs, yaklaşık 10 metre yükseklikten yol kenarındaki bir bahçeye uçtu. Kazada, otobüs şoförü Gümüş ile aralarında çocukların da bulunduğu 27 yolcu yaralandı. Polis, itfaiye, 112 Acil Servis ekibi ve çevredeki vatandaşlar, yaralıları otobüsten çıkartarak, ambulanslarla taşıdı. Çanakkale Devlet Hastanesi ve Bahattin Huriye Demircioğlu Çocuk Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

Çanakkale Sağlık İl Müdürü İlhan Güney'de kaza yerine gelerek yaralıların hastanelere naklini koordine etti.

Haberin Devamı

MUHABİR YARALANDIĞI KAZANIN FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİ

Kazada, minibüs yolcularından, Anadolu Ajansı Lapseki Yurt Muhabiri Ercan  Özçetin de kol ve bacağından hafif yaralandı. Araçtan çıkan Özçetin, kaza  sonrasında yaşananları fotoğrafladı.

Sabah saatlerinde, Lapseki'den Çanakkale'ye giden Ayhan Gümüş  yönetimindeki 17 ND 727 plakalı yolcu midibüsü, Yapıldakaltı mevkisinde  kontrolden çıkıp, yol kenarındaki fidanlıklara devrilmişti.
     

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!