Genç öğretmeni, nişanlısını getiren otobüs ezdi

Güncelleme Tarihi:

Genç öğretmeni, nişanlısını getiren otobüs ezdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2009 12:15

MUŞ’un Malazgirt İlçesi'ndeki Alparslan Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (YİBO) Teknoloji ve Tasarım öğretmeni 25 yaşındaki Onur Değirmenci, aynı okulda İngilizce Öğretmeni olan nişanlısı ve yaşıtı Elif Nalcak’ı karşılamaya gittiği otogarda, nişanlısını getiren otobüsün altında kaldı.

Haberin Devamı

 

Ön koltukta oturan ve Tokat’tan gelen nişanlısı Elif’i görmek isterken otobüsün tekerlekleri altında ezilen Onur Değirmenci, hastanede nişanlısını görmek istedi ancak göremeden yaşama veda etti.

Yürekleri dağlayan trafik kazası, 30 Kasım günü Ağrı’nın Patnos ilçesinde saat 12.30’da meydana geldi. Öğretmen Onur Değirmenci, Kurban Bayramı tatili için gittiği memleketi Tokat’tan, Patnos İtimat'a ait otobüsle dönen nişanlısı Elif Nalcak’ı karşılamak için Malazgirt’ten geldi. Onur Değirmenci, ön koltukta oturan sevgilisini görmek isterken otobüsün altında kaldı. Manevra yapan otobüsün tekerlekleri arasından çıkarılan Onur Öğretmen, hemen bir ambulansla Ağrı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

NİŞANLISINI SON KEZ GÖREMEDİ

Nişanlısının gözleri önünde ağır yaralanan Onur Değirmenci, ayaklarındaki kırıklar nedeniyle kaldırıldığı Devlet Hastanesinde rentgen filmi çekilirken, “Nişanlımı görmek istiyorum” dedi ancak bu arzusu yerine getirilemeden kalbi durdu. Kalp masajı ile hayata döndürülen Onur Öğretmenin Erzurum’a nakledilmesi kararlaştırıladı. İstenen ambulans helikopter, hava muhalefeti yüzünden Ağrı’ya gelemeyince ambulansla yola çıkarılan Onur Değirmenci, Erzurum’a varamadan Horasan ilçesi yakınlarında son nefesini verdi.

Onur Değirmenci’nin Ağrı Devlet Hastanesi'ne ulaşana kadar konuştuğunu ve durumunun iyi göründüğünü belirten arkadaşları, “Doktorlar sürekli olarak ayaklarındaki kırıklar üzerinde durdu. Röntgen filmleri çekildi, kalbi durdu. Ancak iç kanamadan öldü” diye konuştular.

2 AY ÖNCE NİŞANLANMIŞLAR

Büyük bir heyecanla kendisini karşılamaya gelen 2 aylık nişanlısının otobüsün tekerlekleri altında ezilmesine tanıklık eden Elif öğretmeni arkadaşları güçlükle sakinleştirmeye çalıştı. Nişanlısını son yolculuğa uğurlayan Elif öğretmene, sakinleştirici iğne yapıldı.
Her ikisi de birer yıllık öğretmen olan Alparslan YİBO’da görev yaparken tanışan Onur Değirmenci ile Elif Nalcak, geçen Ekim ayında nişanlandı. Yeni öğretim yılı başında YİBO’da müdür yardımcılığına getirilen Elif Nalcak, nişanlısı Onur’un cenazesini Ankara’ya gönderdi. Aslen Burdurlu olan Onur Değirmenci’nin cenazesi, Ankara’da toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!