Karısı sevgilisiyle yakaladı, çocuğunu ezdi

Güncelleme Tarihi:

Karısı sevgilisiyle yakaladı, çocuğunu ezdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2009 13:05

Arabayla gezdiği sevgilisiyle birlikte, 18 yıllık eşine ve 5 yaşındaki çocuğuna yakalanan 37 yaşındaki A.A. kendisini durdurmak isteyen çocuğuna çarpıp kaçtı…

Haberin Devamı

EDİRNE'de, otomobiline aldığı sevgilisiyle gezintiye çıkan 37 yaşındaki Ali A., kavşakta 18 yıllık eşi A.A. ve 5 yaşındaki kızı D.A.'ya yakalandı. Paniğe kapılan Ali A., kendisini durdurmak isteyen ve otomobilin önüne atlayan kızına çarpıp kaçtı. Annesi tarafından hastaneye kaldırılan minik kızı tedavi altında alındı. Daha sonra kızını görmek için hastaneye gelen Ali A., eşinin şikayeti üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

Edirne'nin Havsa İlçesi'ne bağlı Oğulpaşa Köyü'nde çiftçilik yapan Ali A., eşi A.A., 5 yaşındaki kızı ve 16 yaşındaki oğlu G.A. ile birlikte Kurban Bayramı'nın birinci günü sabahı, Edirne kent merkezinde oturan kayınpederinin evine geldi. Bayram boyunca ailesiyle birlikte burada kalan Ali A., dün akşam saatlerinde “Biraz dolaşacağım” diyerek evden çıktı.

Ali A., iddiaya göre, cep telefonundan bağlantı kurduğu sevlisini buluşma noktasında otomobiline aldı. İkili birlikte gezintiye çıktı. Bir süre sonra Hastane Kavşağı'nda kırmızı ışıkta duran Ali A. karşısında eşi ve kızını görünce önce şaşkına döndü, ardından paniğe kapıldı.

Eşini otomobilde başka bir kadınla gören A.A. da bağırmaya başladı. Bu sırada 5 yaşındaki D.A. ise babasının direksiyonda olduğu otomobilin önüne geçti. Kırmızı ışığın yeşile dönmesi üzerine arkadaki sürücülerin de kornaya basmasıyla iyice paniğe kapılan Ali A. gaza bastı ve kızına çarpıp kaçtı. Kızına çarptığını görmesine rağmen durmayan Ali A., gözden kayboldu. Anne A.A. ise kucakladığı yaralı kızını, olay yerinden 100 metre uzaklıkta bulunan Edirne Devlet Hastanesi Selimiye Ünitesi'ne götürdü. Vücudunda ezikler bulunan D.A., gece boyunca Acil Servis'te müşahade altında tutuldu. Minik kızın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Polisin bütün gece aramasına rağmen bulumadığı Ali A., bugün saat 08.00 sıralarında hastaneye gelerek kendi yaraladığı kızını görmek istedi. Ancak karşısında Ali A.'yı gören eşi A.A., hemen öfkeyle bağırmaya başlayıp hastane güvenliğini çağırdı. Hastane güvenliğniin durumu polise bildirmesinin ardından baba Ali A., gelen ekip tarafından gözaltına alınarak Cumhuriyet Polis Karakolu'na götürüldü.
Minik D.A. bugün öğlen saatlerinde taburcu edilirken, öfkesi dinmeyen A.A. kızıyla birlikte anne- babasının evine gitti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!