"112 Mevlüt" yine iş başında

Güncelleme Tarihi:

112 Mevlüt yine iş başında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2009 11:21

İzmir'in Kahramanlar Semti'nde sürekli bir otomobilin çarptığını söyleyerek kendisini yere attığı için mahalle sakinlerinin ‘112 Mevlüt’ adını verdikleri Mevlüt Koç'u yerde kıvranırken gören ve onu tanımayanlar, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Hastaneye kaldırılan Koç'un, herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığı, çevresindekileri kandırmak için böyle yaptığı anlaşıldı.

Haberin Devamı

112 MEVLÜT BÖYLE HASTANEYE KALDIRILDI

Dün saat 23.00 sıralarında, Akıncılar Caddesi Fuar Cumhuriyet kapısı karşında, 50 yaşındaki Mevlüt Koç'u yerde kıvranırken görenler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Polise, kendisine plakasını alamadığı bir otomobilin çarptığını söyleyen Koç, sol bacağından yaralandığını ve durumunun ağır olduğunu söyledi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Koç, ambulansla Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede yapılan muayenede vücudunda çarpma sonucu meydana gelen herhangi bir yaralanma, ezilme ya da kırığa rastlanmayan Koç taburcu edildi. Koç hakkında, polis tarafından soruşturma başlatıldı.

MevlütKoç'u tanıyan bazı kişiler, işsiz ve evsiz olduğunu, kendisini sürekli yere atarak yaralanmış numarası yaptığını söyledi. Yardım için yanına gelenlerden para da istediğini belirttikleri Mevlüt Koç'u tanıyanlar ‘112 Mevlüt’ adını verdi. Mevlüt Koç'u tanıyan bazı sağlık ekiplerinin, bazen müdahale etmeden geri gittiklerini belirtti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!