Annesini bıçaklayarak öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Annesini bıçaklayarak öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2009 09:39

İstanbul Pendik'te dün gece bir vahşet yaşandı... Annesiyle birlikte yaşayan O.Ç. 42 yaşındaki annesinin bileklerini ve boğazını kesti... Annenin çığlıklarını komşuları duydu ancak hasta olduğunu düşündü... O.Ç. vahşeti gerçekleştirirken elini kesti ve hemen doktora koştu... Doktorlar durumdan şüphelenip polise haber verince gerçek ortaya çıktı...

Haberin Devamı

Gece geç saatlerde bıçak ile kesilen elini tedavi ettirmek için polikliniğe giden O.Ç.'nin durumundan şüphelenen sağlık görevlileri polise haber verdi.

 

Polikliniğe gelen polis ekipleri tedavisi yapılan O.Ç.'nin elinin kesilmesi ile ilgili sorular sorunca vahşi cinayet ortaya çıktı. O.Ç.'nin polise annesini bıçaklayarak öldürdüğünü, elinin de bu esnada kesildiğini söylediği öğrenildi. O.Ç.'nin ifadeleri doğrultusunda Pendik'te oturduğu binanın 3. katındaki daireye giden polis ekipleri anne Necla Ç.'nin (42) çıplak cesedi ile karşılaştı. İnceleme sonucu, diğer 3 çocuğu ve eşinden uzun süredir ayrı yaşadığı anlaşılan Necla Ç'nin, boğazında ve vücudunun çeşitli yerlerinde bıçak yaralarına rastlandı.  

 

Haberin Devamı

KOMŞULARI SESİ DUYMUŞ

 

Öldürülen kadının yan binada oturan bir komşusu gece kadının bağırdığını duyduklarını söyleyerek, "Kadının bağırma sesleri geliyordu. Biz de onu konuştuk, kadının hasta olduğunu düşündük. Sabah da bu olayı duyduk" dedi.

 

ANNESİNİN İÇİNDEKİ KÖTÜ RUHU ÇIKARMIŞ

Polisin gözaltına aldığı O.Ç, “Zikir yaptığını, annesinin içindeki kötü ruhu çıkardığını ve annesinin kendisini evde beklediğini” iddia etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!