Bu bayram da ağlatacaklar

Güncelleme Tarihi:

Bu bayram da ağlatacaklar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2009 10:37

Kayseri'de Ramazan Bayramı'nın 2. günü kaybolan çocukların ailelerinin umutlu bekleyişi sürüyor.

AİLELERİ YOLLARINI GÖZLÜYOR- FOTO GALERİ

Ahmet Tuna (8) ve Dilruba Tekin'in (6) annesi Leyla Tekin, umutla çocuklarının her an eve gelmesini beklediklerini söyledi. Çocukları kaybolduğundan beri gözyaşı döktüğünü anlatan Leyla Tekin, şunları söyledi:

“Umudumuzu koruyoruz. Ahmet ile Dilruba'nın her an bu kapıdan içeri gireceğini umut ediyorum. Çocuklarımı kaçıranlara sesleniyorum, birazcık vicdanınız var ise çocuklarımı bırakın. Ramazan bayramında kaçırdınız, bari Kurban Bayramında onları serbest bırakın. Bizden ne istiyorsunuz? Çocuklarım hangi şartlarda yaşıyor bilemiyorum.”

“BİZ BAYRAM YAPAMIYORUZ”

Çocuklarından daha önce bir gün bile ayrı kalmadığını ve onları çok özlediğini ifade eden anne Leyla Tekin, “Herkes bayram yapıyor ama biz bayram yapamıyoruz. Çocuklarımız olmadan biz nasıl bayram yapalım? İki evladı kaybolan bir annenin çektiği bu acıyı kimse bilemez. Bu acıların dinmesini, çocuklarımın bulunmasını istiyorum” diye konuştu.

Baba Hamza Tekin de çocuklarından bir kere bile haber alamamanın çok acı olduğunu söyledi. Hamza Tekin, “Çocuklarımı kaçıranlar bir kez olsun telefonla bizi arasa, ne istediklerini söyleseler buna bile razıyım. Onlar olmadan bayram yapamıyoruz” dedi.

Kaybolan çocukların en büyüğü olan 12 yaşındaki Türkan Ay'ın annesi Özlem Ay da, “Kızım geçen bayram kayboldu, bu bayram hala yok. O olsa idi evin içi şenlenir, bayram yeri gibi olurdu. Kızım yoksa bize de bayram da yok. Acımız çok büyük”şeklinde konuştu.

Kayseri'nin Talas ilçesinde Ramazan Bayramı'nın 2. günü Ahmet Tuna Tekin (8) ve kardeşi Dilbura Tekin (6) ile aynı mahalleden arkadaşları Türkan Ay (12) şeker toplamak için evlerinden ayrılmışlar ancak geri dönmemişlerdi. Geçen süre içerisinde yapılan arama çalışmalarından bir sonuç alınamamıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!