Çelik: Bu eylemde iyi niyet yok

Güncelleme Tarihi:

Çelik: Bu eylemde iyi niyet yok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2009 13:33

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik iş bırakma eylemiyle ilgili açıklama yaptı. İşte Çelik'in açıklamalarından satır başları:

Haberin Devamı

- Bugün yapılan eylemi bugün çok masum bir hak arama eylemi olarak değerlendirmekte fayda var. Bugün yapılanlar kamu sendikacılığı ile bağdaşmıyor. Herkes Anayasadan kendisine tanına hakları kullanmalıdır. Vatandaşımızın hayatını cehenneme çevirmeyelim.

- Memurlarımızla ilgili iktidara geldiğimizden beri yapılan iyileştirmeler var.

- CHP ve MHP'nin grup toplantıları vardır. Bahçeli partimize ve Başbakanımıza karşı hakaret dolu sözler söylemiştir. Her zamanki uslubuyla hakaretler yaptı. Bahçeli klasiğini sürdürdü. Bunlar üzerinde duracak değiliz. Terbiyemiz müsade etmez.

- Baykal ve Bahçeli'yi, herkesi nezif ve zarif bir usluba davet ediyoruz. Bahçeli konuşmasında Öymen'e destek vermiştir. Konuşmasında bunu açıkca belirtti.

- Bahçeli ayrıca, MEB'de alevilikle ilgili bazı adımların atılmasını söylüyor. 42 sayfalık kitap mevcuttur. Birbirimizin inançlarını öğrenmek zorundayız.

Haberin Devamı

- Bahçeli ve arkadaşları uzun süredir uyuyup birden uyanmışlar gibiler. Alevi vatandaşların yoğun olarak yaşadığı illerde, camilerdeki imamlara eğitim kursu verilmiştir. Aleviliği doğru anlatmaları için eğitim verilmiştir.

- Bu ülkeden huzur ve barış içinde yaşabilmemiz için birbirimizi doğru anlamalı ve saygılı olmalıyız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!