Üniversitede parasızlık intiharı

Güncelleme Tarihi:

Üniversitede parasızlık intiharı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2009 12:17

ADANA'da temizlik işçisi 40 yaşındaki kişi, ‘Lan para. Bu dünyada beni mahvettin. Öbür dünyada karşıma çıkma’ yazılı not bırakıp iple kendini asarak yaşamına son verdi.

Taşeron firmada temizlik işçisi olarak çalışan 2 çocuk babası kişi, bu sabah evden çıkıp, fakülteye geldi. Binayı açan kişi, bir süre sonra eşi 40 yaşındaki eşini telefonla arayarak, “Artık yapacak bir şey kalmadı. Bayram geldi. Çocukların ve çevremdeki kişilerin yüzüne bakacak halim kalmadı. Hakkınızı helal edin” diyerek kapattı.

Bu sözlerden tedirgin olan kadın, eşini tekrar aradı, cevap alamayınca fakültede birlikte çalıştığı arkadaşlarına durumu bildirdi. Fakülte çalışanları yaptığı araştırma sonunda kişinin binanın çatısındaki gölgeliğin demir borusunda iple asılı cesedini buldu. Olay yerine gelen polisin yaptığı incelemede kişinin intiharından önce bıraktığı veda mektubu bulundu.

Kişinin, TOKİ konutlarında dar gelirliler için yapılan sitede oturduğu, 3 kredi kartı bulunduğu, kredi kartlarının borcunu da ödeyemediği anlaşıldı. Savcının incelemesi sonrası cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan kişinin intiharıyla ilgili soruşturma sürüyor.

İntihar eden kişinin çalıştığı yer, adı-soyadı bilgileri biz de mevcuttur. Ancak hayatını kaybeden kişinin ailesini düşünerek yayınlamıyoruz...
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!