Hayyam Garipoğlu: Hepsi yalan

Güncelleme Tarihi:

Hayyam Garipoğlu: Hepsi yalan
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2009 13:11

Münevver Karabulut cinayeti ile ilgili hazırlanan iddianamede "suçluyu kayırmaktan" hakkında 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası istenen işadamı Hayyam Garipoğlu, iddiaları yalanladı.

Haberin Devamı

Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem'in amcası Hayyam Garipoğlu, babası Kasım Garipoğlu ile beraber hakkında açılan başka bir soruşturma kapsamında şüpheli sıfatıyla savcıya ifade vermek için İstanbul Adliyesi'ne geldi.

 

İşadamı Hayyam Garipoğlu babası Kasım Garipoğlu ile birlikte TMSF'nin şikayeti üzerine, "resmi belgede sahtecilik" suçundan savcıya ifade vermek için Sultanahmet'te bulunan İstanbul Adliyesi'ne avukatıyla birlikte geldiler. Savcıya ifade verdikten sonra Adliye'den ayrılan Hayyam Garipoğlu'na basın mensupları, katil zanlısı Cem ve Cem'in babası Nida Garipoğlu hakkında hazırlanan iki ayrı iddianameyle ilgili sorular sordu.

 

Haberin Devamı

"HERHANGİ BİR YORUM YAPMAYACAĞIM"

 

Gazetecilerin "İddianame açıklandı, iddianameyi nasıl değerlendiriyorusunuz?" şeklindeki sorusuna İşadamı Hayyam Gaipoğlu, "Herhangi bir yorum yapmayacağım" diye cevap verdi.

 

"HEPSİ YALAN"

 

Gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında Hayyam Garipoğlu, "Ayak üstü iddianameyle ilgili soru olur mu? Ayak üstü koskoca bir iddianameyle ilgili neler söyleyebilirim?" şeklinde cevap verdi. Garipoğlu, "İddianamede sizinde adınız geçiyor, buna ne diyeceksiniz" sorusuna ise "Hepsi yalan" dedi. Sorular karşısında sinirlenen Hayyam Garipoğlu kendi aracıyla adliyeden ayrıldı.

 

6 AYDAN 5 YILA KADAR HAPİS CEZASI İSTENİYOR

 

Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun amcası Hayyam Garipoğlu hakkında "suçluyu kayırmaktan" suçundan hakkında 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!