"Ben sana kırmızıda geçme demedim mi"

Güncelleme Tarihi:

Ben sana kırmızıda geçme demedim mi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2009 12:47

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi'nde 54 yaşındaki Hüsamettin Mesut'un yönetimindeki motosiklet kırmızı ışıkta otomobile çarptı. Kazada, sol bacağı kırılan ve başını kaldırıma çarpan Hüsamettin Mesut'un kask kullandığı için ölümden döndüğü belirtildi.

Haberin Devamı

KASKI HAYATINI KURTARDI / WEB TV

KIRMIZI IŞIK KAZASINDAN FOTOĞRAFLAR  

Kaza, bu sabah saatlarinde Ortakent- Yahşi beldesi Yalıkavak yol kavşağında meydana geldi. Bodrum'dan Turgutreis'e giden marangoz Hüsamettin Mesut, 48 UB 428 plakalı motosikletiyle arkasında oturan eşi 48 yaşındaki Dursun Mesut'un bütün uyarılarına rağmen iddiaya göre kırmızı ışıkta geçmeye çalıştı. Bu sırada, Yalıkavak'tan Bodrum’a giden 49 yaşındaki Mehmet Halıcı'nın yönetimindeki 48 UJ 716 plakalı otomobil yeşil ışıkta kavşağa girerken, Mesut'un motosikletiyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile kavşak ortasındaki refüje çarpan motosikletten düşen Hüsamettin Mesut başını kaldırıma çarptı.

Çevredekiler tarafından kaza yerine ambulans çağırılırken, Dursun Mesut ise eşine, “Dayan ambulans geliyor, bir şeyin yok. Ben sana kırmızı da geçme demedim mi? Başında kask olmasaydı ne yapacaktın? Belki de ölecektin, Allah korusun” diyerek hem sitem etti hem moral verdi. 112 Acil ambulansıyla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hüsamettin Mesut'un sol bacağında kırık olduğu belirlenirten eşi ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Polise ifade veren otomobil sürücüsü Mehmet Halıcı, “Kırmızıda bekledikten sonra bana yeşil yanmış ve kavşağın ortasına doğru hareket etmiştim. O anda geçmemesi gereken yerde üzerime gelen motosikleti gördüm. Frene bastım yavaşladım, durmak üzereyken bana ön taraftan çarptı. Sürat olmaması felaketten korudu” dedi.

Çevredekiler ise motosikletin kırmızı ışıkta geçtiğini, sürücüsünün kask taktığı için ölümden döndüğünü söyledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!