Musa cinayetinde flaÅŸ geliÅŸme

Güncelleme Tarihi:

Musa cinayetinde flaÅŸ geliÅŸme
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2009 08:52

Kamerada görülen kapüşonlu gencin Musa'nın akrabası olduğu ve teşhis edildiği öğrenildi. Bunun üzerine 16 yaşındaki S.K. dün gözaltına alındı. Erzurum valisi Sebahattin Öztürk ; Musa'nın ölümüyle ilgili olarak gözaltına alınan 16 yaşındaki zanlı S.K.'nın kasten adam öldürmek suçlamasıyla tutuklandığını açıkladı.

Haberin Devamı

İŞTE ERZURUM VALİSİ ÖZTÜRK'ÜN AÇIKLAMASI / WEB TV

EN SON BU ADAMLA GÖRÜLDÜ / WEB TV              

BÄ°LGÄ°SAYAR KURDU ÖLÃœ BULUNDU / WEB TV              Â

ERZURUM'da 3 Kasım sabahı okula giderken kapüşonlu bir genç tarafından kaçırıldığı ileri sürülen ve bir hafta sonra cesedi bulunan ilköğretim okulu öğrencisi 13 yaşındaki Musa Kang'ın katili olduğu şüphesiyle kuzeni 16 yaşındaki S.K. tutuklandı.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nün, olayın failini yakalamak için özel ekip oluşturarak sürdürdüğü yoğun operasyonlar sonucunda çarşamba akşamı bir gözaltı gerçekleşti. Öldürülen Musa Kang'ın son görüldüğü ve güvenlik kamerasına yansıyan kapüşonlu gence benzeyen yaklaşık 350 kişi kimlik kontrolünden geçirildi.

Eldeki tüm ipuçlarını değerlendiren ekipler, cinayet şüphelisi olarak Musa Kang'ın amcasının oğlu 16 yaşındaki S.K.'yı gözaltına aldı. Musa'yı son gören arkadaşları, gözaltına alınan S.K.'yı teşhis etti.

Haberin Devamı

Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'nde sorgulanan S.K., çıkarıldığı nöbetçi mahkemede "Kasten adam öldürmek" suçundan tutuklandı.

VALİ: KASTEN ÖLDÜRMEKTEN TUTUKLANDI

Erzurum’da 3 Kasım günü kaybolan ve 9 Kasım günü başı taşla ezilerek öldürülen İlköğretim Okulu öğrencisi 13 yaşındaki Musa Kang’ın katilinin kuzeni olduğu açıklandı. Vali Sebahattin Öztürk, tanıkların yüzleştirme sırasında teşhis ettiği cinayet şüphelisi 16 yaşındaki S.K.'nın kasten adam öldürmek suçundan tutuklandığını bildirdi. Saat 03.30’da şüphelinin mahkemeye çıkarıldığını anlatan Vali Öztürk, makamında düzenlediği basın toplantısında Musa Kang’ın kuzeni S.K.’nın tutuklanarak H Tipi Cezaevine gönderildiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!