Baba oğuldan kuma annelere dayak

Güncelleme Tarihi:

Baba oğuldan kuma annelere dayak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2009 11:07

SİVAS'ın Herekli köyünde yaşayan 33 yaşındaki Murat Şahin'in eşi Sevda Şahin'in üzerine kuma getirmesine kızan öz ve üvey annelerini babasının yardımı ile dövdüğü iddia edildi.

Haberin Devamı

Şahin'in öz annesi Mevlüde Ateş(55) ile üvey annesi Şerife Şahin(75) kendilerini tekme tokat döven eşleri Kadir Şahin ve oğulları Murat Şahin'den şikayetçi oldu. 2 yaşlı kadın jandarma ekipleri tarafından rapor için getirildikleri hastaneye kolkola girdiler.

İddiaya göre merkeze bağlı Herekli köyünde yaşayan evli ve 4 çocuk babası Murat Şahin eşi Sevda Şahin'in üzerine Malatya'dan kuma getirdi. Murat Şahin'in öz annesi Mevlüde Ateş ile üvey annesi Şerife Şahin bu olaya tepki gösterdi. Annelerinin eve getirdiği kadını kabul etmemelerine  sinirlenen Murat Şahin babası Kadir Şahin ile birlikte öz annesi Mevlüde Ateş'e saldırarak tekme tokat dövdü. Kumasının dövüldüğünü gören Şerife Şahin olaya müdahale etmek istedi. Bu sırada Şerife Şahin de havada uçuşan tekme ve tokatlardan nasibini aldı. Kadir ve Murat Şahin'den dayak yiyen 2 kadın kendilerini dövdüğünü iddia ettikleri baba-oğuldan şikayetçi oldu. Jandarma ekipleri tarafından Sivas Numune Hastanesi'ne getirilen Şerife Şahin ile kuması Mevlüde Ateş'in hastaneye götürülürken kolkola girerek birbirlerine destek olmaya çalışmaları dikkat çekti. 2 yaşlı kadın can güvenliklerinin olmaması nedeniyle korktuklarını bu nedenle de bir daha köye dönmek istemediklerini söyledi. Jandarma ekipleri olay ile ilgili çalışma başlatırken Murat Şahin ile babası Kadir Şahin'nin gözaltına alındığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!