Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
24 Kasım 2009 Salı 10:52
İstanbul 14ºC
IMKB 45428 / %-0,82 $ 1.4930 / %0 2.2340 / %0 € / $ 1.4956 / %-0,26
 
 
 
 ADnet  
Reklam için
Hürriyet Anasayfa > Tüm Gündem Haberleri
Önceki Haber     Sonraki Haber

25. İSEDAK toplantısı başladı

Paylaş Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş Myspace'de Paylaş Twitter'da Paylaş
A.A. 7 Kasım 2009
İslam Konferansı Teşkilatı (İKT) 25. Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) Toplantısı Bakanlar Toplantısı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılımıyla başladı.

Cumhurbaşkanı Gül, Devlet Bakanları Cevdet Yılmaz ve Zafer Çağlayan, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ile İKT Genel Sekreteri Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu eşliğinde salona girdi.

Cumhurbaşkanı Gül, Kuranı Kerim okunması ve İSEDAK'ın 25. yıl dolayısıyla hazırlanan filmin gösterimiyle başlayan İSEDAK Bakanlar Oturumu'nun açılış konuşmasını yapacak ve açılış serenomisini yönetecek.
  Yorum Sayısı 2 / 2     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
filiz sinan 07/11/2009 - 13:05
Dünyada katil olarak tanınan onca masum insanı katleden birini Türkiye Cumhuriyeti Devleti ağırlıyacak. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Katillerle birlikte mi çalışıyor?Birleşmiş Milletlerde ki toplantılarda da bu gibi insanları yanında bulunduruyor.Katille ne işi olabilir?
Çok İyi %20 İyi %20 Normal %20 Kötü %20 Beğenmedim %20
duygu şahin 07/11/2009 - 12:15
tek yaptığımız, savaş suçllularını ağırlamak, olacak bu zirvede.bakalım başka, net ne geçecek elimize.
Çok İyi %20 İyi %20 Normal %20 Kötü %20 Beğenmedim %20
Bu haberin diğer yorumcuları
YORUM ANALİZ
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Hürriyet veya hurriyet.com.tr sorumlu tutulamaz.
  Yorum Sayısı 2 / 2     Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Bu haberin diğer yorumları
Diğer Haberler
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
Hürriyet Tatil
          Aydın Doğan      Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak İş Ara Anneyiz.biz Hürriyet Oto İddaa Oyna Avrupa Birliği DYH