Liseli aşıklara tren çarptı: 1 ölü

Güncelleme Tarihi:

Liseli aşıklara tren çarptı: 1 ölü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2009 14:41

Samsun'da raylar üzerinde sarmaş dolaş yürüyen liseli aşıklara arkadan gelen tren çarptı. 17 yaşındaki Volkan Akyasan başı koparak ölürken kız arkadaşı 17 yaşındaki Aybike Ş.de ağır yaralandı. Amasya'da ise eşiyle ray kenarında otururken yük treninin sol ayağının üzerinden geçtiği bir kadının parmakları koptu.

Haberin Devamı

 

KORKUNÇ KAZADAN FOTOĞRAFLAR

Samsun Namık Kemal Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi olan Aybike Ş. ile erkek arkadaşı Volkan Akyasan, bu sabah okul yerine sahile gezmeye gitti. Birlikte dolaşan iki öğrenci daha sonra raylarda sarmaş- dolaş yürümeye başladı. Otoyol kenarındaki raylar üzerinde yürüyen öğrenciler arkalarından gelen treni fark etmedi.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, 44 bin 758 sefer sayılı çimento yüklü olan tren bugün öğle saatlerinde önlerindeki gençleri görüp düdük çalmasına rağmen Akyasan ve Aybike Ş.'nin kaçmayarak yürümeye devam etti.

Samsun Tren Garı’ndan Gelemen TCDD Lojistik Köyü'ne giden trenin arkadan çarptığı öğrencilerden Volkan Akyasan'ın başı koptu. Çarpmanın etkisiyle yana doğru fırlayan Aybike Ş. ise ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine ambulansla Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Aybike Ş.'nin iç kanama nedeniyle durumunun ağır olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!