Beni jigolo sanıyorlar asıl mağdur benim

Güncelleme Tarihi:

Beni jigolo sanıyorlar asıl mağdur benim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2009 00:00

İngiliz kadın dergisi ‘Take A Break’in serbest bırakılmasına isyan edip Başbakan Erdoğan’a hitaben şikâyet dilekçesi yayımlamasına yol açan tecavüz sanığı Hamza Keskin’in, yaklaşık 8 ay hapis yatıp tahliye edildiği ortaya çıktı.

37 yaşındaki Keskin, “Dergideki haberden sonra birçok İngiliz kadın telefonla aradı. Beni jigolo sanıyorlar. Sürekli taciz ediliyorum. Asıl mağdur benim” dedi.

EĞLENCE yerlerinde tanışıp, konakladıkları otellere bırakma bahanesiyle, geçen yıl bir ay içinde üç İngiliz ve bir Finlandiyalı turiste tecavüz ettiği iddia edilen Hamza Keskin, 26 Temmuz 2008’de motosikletiyle gezerken yakalandı.

Ağır Ceza’da yargılandı

Bir milyon tirajlı İngiliz kadın dergisi “Take A Break”in, serbest bırakılmasına isyan edip Başbakan Tayyip Erdoğan’a hitaben şikâyet dilekçesi yayımlamasına ve “Yoksa İngiliz turistlere Türkiye yerine başka ülkelere gitme çağrısı yaparız” tehdidi savurmasına yol açan tecavüz sanığı Hamza Keskin’in, tutuklanıp cezaevine gönderilmesine rağmen, kısa sürede çıktığı anlaşıldı. Hakkında 5 farklı olaydan ağır ceza mahkemesinde dava açılan 37 yaşındaki Keskin’in, yaklaşık 8 ay hapis yattıktan sonra, bir süre önce tahliye edildiği anlaşıldı. Hakkındaki davalar halen süren Keskin, serbest kaldıktan sonra İçmeler Beldesi’ndeki bir restoranda bir ay aşçılık yaptı, ayrıldı. Keskin, daha sonra bir otelde yine aşçı olarak iş buldu. İngiliz Daily News gazetesi, Keskin’in otelde çalışmaya başladığını öğrenince, bunu haber yaptı.

Sevgilisinin evini mi soydu

Haberin gazetede yayımlanması üzerine, Keskin aşçılık yaptığı otelden kovuldu. Hamza Keskin, bir hafta önce motosikletini satıp Marmaris’i terk etti. Polis, sanığın 1 hafta önce, birlikte yaşadığı Finli sevgilisinin evini soyduktan sonra Marmaris’ten kaçtığını öne sürdü. Muğla Valisi Ahmet Altıparmak ise, sanığın kısa sürede yakalandığını belirterek, İngiliz dergisinin olaya yaklaşımına tepki gösterdi. Altıparmak şöyle dedi: “Hamza Keskin, tutuksuz yargılandığı bu süreç sonunda ceza alırsa tekrar cezaevine girecek. Konuyu yanlış bilgilerle haberleştiren İngiliz dergisine tekzip gönderilecek. Türk turizmine zarar vermeyi amaçlayan bu tür maksatlı haberlerle ilgili olarak gerekirse tazminat davası açacağız.”

Tecavüz sanığı: Komplo kurdular

HAMZA Keskin de, hakkındaki suçlamaların asılsız olduğunu savunarak, şu iddialarda bulundu: “Osmaniye’de yaşarken, Marmaris’teki bir restoranda aşçı olarak çalışmaya başladım. Kursa gidip yabancı dil öğrendim. Bu sırada tanıştığım İngiliz Sally Gormley’le birlikte oldum. Daha sonra eşimden ayrıldım. Sally’den kızlarım Alena (7) ve Cetrin (4) oldu. Sally, onları İngiltere’de doğurdu ve ikisine de rızamı alarak soyadımı verdi. Hiç İngiltere’ye gitmedim, gitmek istemedim ama çocuklarım geldi. Sally, Londra’ya gitmem konusunda ısrar ediyordu. Bu konuda anlaşamıyorduk.

Sürekli taciz ediliyorum

İngiltere’deki dergiyle bana komplo kurdular. Tecavüz iddialarının hepsi yalan. İngiltere’deki dergide çıkan haber sonrasında çok sayıda İngiliz kadın beni aradı. Bu kişiler beni jigolo olarak görüyor, taciz ediliyorum. İşsiz kaldım, sapık muamelesiyle karşılaştım. Asıl mağdur benim.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!