İki sürücü de alkollüydü, iki genç kız öldü

Güncelleme Tarihi:

İki sürücü de alkollüydü, iki genç kız öldü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2009 00:00

İzmir’in Çeşme İlçesi’nde biri 2.28, diğeri de 1.55 promil alkollü olarak direksiyon başına geçen sürücülerin kullandığı otomobil ile cip, dikkatsizce girdikleri kavşakta çarpıştı.

Haberin Devamı

KAZADAN FOTOĞRAFLAR

İki sürücü de alkollüydü, iki genç kız öldü
Kazada, işadamı Ali Eralsay’ın üniversite öğrencisi kızı Ebru Eralsay (23) ile Suna Ağır (23) öldü, 4 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, dün sabaha karşı 04.00 sıralarında Ilıca-Çeşme yolu üzerinde Çakabey Kavşağı’nda meydana geldi. Arkadaşlarıyla bayram tatilinde eğlenmek için Çeşme’ye giden, Yaşar Üniversitesi öğrencisi Muharrem Efe Demirel (21), Ilıca’dan Çeşme yönüne giden işadamı Hasan Özkan’ın (42) kullandığı cip ile kavşağa girdikleri sırada çarpıştı.

Büyük hasar gören otomobilin arka koltuğunda oturan İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencisi Ebru Eralsay kaza yerinde can verdi. Suna Ağır ise hastanede yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Kazada otomobil sürücüsü Muharrem Efe Demirel, yanında bulunanlardan Rabia Sönmez (25), Hasan Özkan ve oğlu Mehmet Yağ­ız Özkan (15) yaralandı. Dokuz Eyül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavileri süren yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi.
Kazanın ardından yapılan kan testinde, sürücülerden Muharrem Efe Demirel’in 2.28 promil, Hasan Özkan’ın ise 1.55 promil alkollü olduğu belirlendi.  Her iki sürücü de tutuklandı.

İki sürücü de alkollüydü, iki genç kız öldü
41 ölü, 192 yaralı

BAYRAM dönüşü trafiğe çıkanlar, dün şehirlerarası yollarda yoğunluğa neden olurken, gece yarısına kadar meydana gelen kazalarda 41 kişi öldü, 192 kişi yaralandı. Arife gününden bu yana yollarda toplam 97 kişi hayatını kaybetti, 450 kişi ise yaralandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!