Berna'nın cesedi bir hafta sonra bulundu

Güncelleme Tarihi:

Bernanın cesedi bir hafta sonra bulundu
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 15, 2009 12:25

Tekirdağ'ın Saray İlçesi'nde sel suyuna kapılan 5 kişilik Çakar ailesinin son ferdi olan 8 yaşındaki Berna'nın cesedi felaketten bir hafta sonra az önce evine 1,5 kilometre uzaklıkta bulundu. Selimpaşa'da sele kapıldıkları otomobillerinde annesinin kollarından arasından kayıp giden 1,5 yaşındaki Dila ise hala aranıyor.

Haberin Devamı

  Â

Ä°ÅžTE FELAKETÄ°N VÄ°DEOSU

BERNA'NIN CESEDİ BÖYLE BULUNDU

Güngörmez Köyü'nde Ahmet Topal'a ait çiftlikte yaşayan Çakar ailesinin yaşadığı tek katlı çiftlik evi, geçen hafta başında yoğun yağmur yağışı sonrası Kambursöğüt Deresi'nin taşması sonucu yıkılmıştı. Çiftlik evinde bakıcı olarak çalışan baba 40 yaşındaki Fatih Çakar, eşi 30 yaşındaki Handan ve kızları 12 yaşındaki Büşra, 8 yaşındaki Berna, 6 yaşındaki Afra sel suyuna kapılmıştı.

Asker, polis ve sivil savunma ekiplerinin yaptığı aramalar sonucu anne Handan Çakar ile kızları Büşra ve Afra ile baba Fatih Çakar'ın cesetleri bulunmuştu. 7 gündür bulunamayan 8 yaşındaki Berna'nın cesedi ise bugün saat 11.00 sıralarında evlerinin 1.5 kilometre uzağındaki Kambursöğüt Deresi'nin geçtiği Kiremithane altı mevkiinde biriken çamur ve ağaç dallarının arasında bulundu. Dereden çıkartılan Berna'nın cansız bedeni Saray Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!