Seks için para isteyen eşine dava açtı

Güncelleme Tarihi:

Seks için para isteyen eşine dava açtı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2009 10:59

5 yıllık karısının, cinsel ilişki için her seferinde 40 TL istemesine dayanamayan koca mahkemeye başvurdu.

Haberin Devamı

Habertürk Gazetesi'nden Cemal Doğan'ın haberine göre duruşmada eşinin, cinsel ilişki için kendisinden sürekli para istediğini belirten 82 yaşındaki koca Süleyman P. “Bir keresinde param yoktu, 20 liraya razı ederek yatağa girebildim” deyince, hâkim ve duruşma salonundakiler şaşkınlığa uğradılar. Süleyman P ile 56 yaşındaki eşi Amina P. duruşmaya avukatları olmadan geldiler.

 

“SÜREKLİ YALNIZ YATIYORDU”

 

Koca Süleyman P. şunları söyledi:“Ancak kendisi, sürekli olarak kendi odasında yatmaya başladı. Yatağıma gelmek için benden para istiyordu. Her girişinde ben de mecburen para veriyordum.”

 

Haberin Devamı

İlk eşinden 5 çocuğu bulunan Süleyman P.’nin bu sözleri, salonda büyük şaşkınlığa neden olurken, izleyenler gülmemek için kendilerini zor tuttu. Hâkim Mustafa Ateş, “Tam anlamak için soruyorum, nasıl yani, karınız cinsel birliktelik için para mı istiyor” diye sormak zorunda kaldı. Bu sırada hemen karşısında duran eşi Amina P.’nin gülmesine de iyice sinirlenen koca Süleyman P. ise “Evet hâkim bey. Son olarak iki kez 40’ar TL verdim. Hatta bir keresinde param yoktu, 20 TL’ye razı ederek yatağa girebildim” karşılığını verdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!