AK Partili işadamı hala kayıp

Güncelleme Tarihi:

AK Partili işadamı hala kayıp
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2009 16:55

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, otomobiliyle Torul Baraj Gölü'ne düştüğü belirlenen iş adamı ve AK Parti Gümüşhane İl Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Aydın'ı bulmak için bugün ilk etapta 30 metre, daha sonra 40 metre derine dalan dalgıçların, Aydın ve aracına rastlayamadığını bildirdi.

Haberin Devamı

KAYIP İŞADAMINI ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Vali Salihoğlu, yaptığı açıklamada, İstanbul'da bir yakınının cenazesine katıldıktan sonra Gümüşhane'ye dönmek üzere yola çıkan ve önceki gün akşam saatlerinden beri kendisinden haber alınmayan Aydın'ın (39), Gümüşhane-Tirebolu karayolunun Kirazlık köyü mevkisinde, otomobiliyle Torul Baraj Gölü'ne düştüğünün belirlendiğini söyledi.

Bunun üzerine Aydın'ın aranması için Rize'den gelen dalgıçlar yardımıyla çalışma başlatıldığını belirten Vali Salihoğlu, şöyle dedi:
“Dün akşam havanın kararmasıyla ara verilen çalışmalara, bugün yeniden başlandı. İlk etapta 30 metre derine dalan, ancak sonuç alamayan dalgıçlar, 40 metrelik dalışta da Aydın ve aracına rastlayamadı. Bunun üzerine ekipler çalışmalarını tamamlayarak Rize'ye döndü.”

Rize'de profesyonel olarak dalgıçlık yapan bir kişinin, Aydın'ı aramak üzere bölgeye çağrıldığını kaydeden Vali Salihoğlu, “AKUT'a haber verildi. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu ile bağlantı kuruldu. Rize'den gelecek dalgıcın çalışmalarından sonuç alınamaması halinde, bu ekiplerden birinin yarın bölgeye gelip çalışma başlatmasını isteyeceğiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!