Elektrik kaçağını önceden haber vermiştik

Güncelleme Tarihi:

Elektrik kaçağını önceden haber vermiştik
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2009 13:25

Eyüp'te testten geçirilmeden hizmete sokulan araç taşeron işçiyi öldürdü.

Haberin Devamı

İstanbul Eyüp'te bir itfaiye görevlisi, itfaiye aracının bakımını yaparken elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi. Hüseyin Çekiç adlı işçinin taşeron bir firmada çalıştığı öğrenildi. Sendika temsilcileri ise ''Bu araçlar sorunlu, belediyeyi uyarmıştık'' diyor.

Gerçek gündem'in haberine göre, Rami'deki itfaiye müfrezesinde itfaiye aracının bakımını yapan Hüseyin Çekiç, elektrik akımına kapıldı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Çekiç, kurtarılamadı.

TESTTTEN GEÇMESİ GEREKİYORDU

Öte yandan, Belediye İş Sendikası 5 No'lu Bölge Başkanı Nihat Altaş ise yaşanan ölümle ilgili olarak şunları söyledi:

''Hüseyin Çekiç adlı işçi arkadaşımız, BİMTAŞ adlı taşeron bir firmada çalışıyordu. Yaklaşık dört yıldır burada hizmet veriyordu. Çekiç'in bakımını yaptığı araçlar bir yıl önce alındı. Bunlara 6 x 6 deniliyor. Bu araçlarla ilgili çeşitli sborunlar vardı. Biz bunları daha önce de Eyüp Belediyesi'ne bildirdik. Araçların direksiyonları kilitleniyordu. Hüseyin çekiç'in ölümüne neden olan araçta daha önce de elektrik kaçağı tespit edilmişti. Uyardık ama dinlemediler. Bu yüzden de Hüseyin Çekiç elektrik akımına kapıldı.''

Haberin Devamı

Öte yandan, ismini vermek istemeyen bir kaynak ise şunları anlattı: ''Bu bir cinayettir. Bu araçlar testten geçirilmedi. Olayı daha doğrusu cinayeti ört bas etmek istiyorlar.''

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!