Ayşe teyzenin ilginç isteği

Güncelleme Tarihi:

Ayşe teyzenin ilginç isteği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2009 14:24

Ayşe teyze halk gününde kendisini sürekli döven komşusunu için Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'e yalvardı...

İmmihan Polat ise bir markete iş başvurusunda bulunan kızı için Başkan Ürgüp'ten yardım istedi... Gözleri yaşaran Polat fenalaşarak bayıldı...

Haberin Devamı

AYŞE TEYZE'NİN BAŞKAN ÜRGÜP'E FERYADI

KIZINA İŞ İSTERKEN BÖYLE BAYILDI

SİVAS’ta Belediye Başkanı BBP'li Doğan Ürgüp, düzenlediği halk gününde halkın sorunlarını dinledi. Kızının bir markete iş başvurusunda bulunduğunu belirten ve başkandan kızına referans olmasını isteyen İmmihan Polat, Başkan Ürgüp ile görüştükten sonra salonda baygınlık geçirdi.

Belediye meclis salonunda yapılan halk gününde, Belediye Başkanı ile görüşmek isteyen 50 kişi, tek tek Başkan Ürgüp’e sorunlarını ve isteklerini anlattı. Halk gününe gelen Sivaslıların çoğu işsizlikten yakınarak Başkan Ürgüp’ten iş istedi. Başkan Doğan Ürgüp, kentteki iş imkanlarının sınırlı olduğunu ve bu nedenle talepleri karşılayamacaklarını ifade etti. İşsizliğin 40 yıllık bir sorun olduğunu, bunu 4 ayda çözemeyeceklerini belirten Başkan Ürgüp, işsizlik konusunda elinden geleni yapacağını belirtti.

Başkan Ürgüp’ten kızı için iş istemeye gelen İmmihan Polat, kızının bir markete iş başvurusunda bulunduğunu belirterek Başkan Ürgüp’ten kızına referans olmasını ve işe alımını hızlandırmasını istedi. Gözyaşları içinde derdini anlatan Polat, salondan çıkmak için ayağa kalktığı sırada fenalaşarak baygınlık geçirdi. Bir anda yere yığılan İmmihan Polat’a ilk müdahaleyi güvenlik personeli yaptı. Yere yığılan Polat'ı kaldırmaya çalışan personele Başkan Ürgüp de yardım etti.
Baygınlık geçiren İmmihan Polat, belediyeye çağırılan 112 Acil Servis ambulansı ile hastaneye götürülürken, belediye yetkilileri kızını telefonla arayarak iş bulmasında yardımcı olacaklarını ve başvuru belgesiyle birlikte belediyeye gelmesi gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

"ELİNİZİ ÖPEYİM KURTARIN"

Halk gününe iş, gıda ve para yardımı istemeye gelenlerin yanı sıra farklı talepler de dikkat çekti. Belediyenin sosyal konutlarında tek başına yaşayan Ayşe Demirel, kendisi gibi yalnız yaşayan S.Ö. adlı komşusunun kendisini dövdüğünü ve öldürmeye çalıştığını iddia ederek şikayette bulundu. Komşusunun sosyal konutlardan çıkarılması için Başkan Ürgüp’e yalvaran Ayşe Demirel, can güvenliğinin olmadığını iddia etti. Ayşe Demirel, Başkan Ürgüp ve salonda bulunan yetkililere, “Elinizi öpeyim beni o kadından kurtarın. Beni sürekli dövüyor ve bıçak ile saldırıyor. Beni öldürecek. Ya beni çıkarın oradan ya da onu” diyerek gözyaşı döktü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!