Kocasını kıskandırmak istedi emniyeti ayağa kaldırdı

Güncelleme Tarihi:

Kocasını kıskandırmak istedi emniyeti ayağa kaldırdı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2009 15:31

ESKİŞEHİR’de bir kadın, eşinin ilgisini çekmek için 155 polis İmdat hattını arayarak, “Evime gelen maskeli 2 kişi beni kaçırmak istedi” ihbarını yaptı. Genç kadın, olay yerine gelen polislere “Kocamın benimle daha fazla ilgilenmesi için bu yalanı uydurdum” dedi.

Haberin Devamı

Dün saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda 21 yaşındaki Ümmügülsüm A., 155 Polis İmdat hattını arayarak “Evime gelen maskeli 2 kişi beni kaçırmak istedi” dedi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi, ara sokaklarda eşgali verilen şüpheliler aranmaya başlandı.

Olay yerine gelen Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ağır Suçlar Bürosu ekipleri, Ümmügülsüm A.’nın çelişkili ifade vermesinden şüphelendi. Genç kadın yapılan sorgulamasında yalan söylediğini itiraf etti.

‘EŞİM BAŞKA KADINLARLA GÖRÜŞÜYORDU’

Eşi Halil A. ile 2 yıllık evli olduklarını belirten Ümmügülsüm A. şunları anlattı: 
“Son bir aydır eşimin cep telefonuna kadınlardan mesaj geliyordu. Bu konuyu onunla konuştum. Önce inkar etti, daha sonra bir daha başka kadınlarla görüşmeyeceğini söyledi. Eşimin benimle ilgilenmesini istiyordum. Ona bir gün önce ‘Birilerinin bana ilgisi varmış. Beni kaçıracaklar’ diye yalan söyledim. Ertesi gün de polisi arayıp maskeli 2 kişinin evimize geldiğini ve beni zorla kaçırmak istediklerini, ancak direnince şüphelilerin kaçtığı yalanını uydurdum. Benim bütün amacım eşimin benimle ilgilenmesini sağlamaktı.”

Çocuksuz olan Ümmügülsüm A., emniyete götürülüp ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!