Erdoğan'a yumruk

Güncelleme Tarihi:

Erdoğana yumruk
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2009 14:05

BAŞBAKAN Recep Erdoğan dün akşam Trabzon'dan Rize'ye giderken Araklı İlçesi'nde kalabalıkta kendisine sarılmak isteyen Turan Demir'in ‘sevgi yumruğu’ karnına isabet etti. Erdoğan acı içinde ‘Ah’ deyince, korumalar hemen Turan Demir'i yaka paça uzaklaştırdı.

Haberin Devamı

BAŞBAKAN'IN ZOR ANLARI / VİDEO 

İŞTE ERDOĞAN'IN ZOR ANLARI 

Başbakan Erdoğan, dün akşam memlyeketi Rize'de 2 gün sürecek geziye çıktı. Uçakla Trabzon'a gelen Erdoğan, Rize'ye geçerken Trabzon'un Araklı İlçesi'ne de uğradı ve Bayram Halil Devlet Hastanesi ek binasının açılışını yaptı. Açılışın ardından Araklı Belediyesi'ni ziyaret eden Erdoğan, belediye binası önünde otobüsten inip caddede yürürken, kendisine coşkulu kalabalık sevgi gösterisinde bulundu. Bu sırada ilçede tatlı imalatı yapan Turan Demir, Erdoğan'a sarılmak için korumaları aştı. Ancak korumaların müdahalesiyle sendeleyen Demir'in yumruğu, Erdoğan'ın karnına isabet etti.

Beklemediği bir anda karnına isabet eden yumruğun acısıyla Erdoğan ‘Ah’ diye bağırınca, korumalar hemen Turan Demir'in üzerine atladı ve onu yaka- paça uzaklaştırdı. Turan Demir'in kötü niyetinin olmadığı, Başbakan'a sarılma çabasının ‘sevgi yumruğu’ ile sonuçlandığı anlaşıldı.

Başbakan Erdoğan kısa süre şaşkınlığa ve paniğe neden olan bu olayın ardından Araklı Belediyesi'ni ziyaret edip Başkan Recep Çebi ile görüştükten sonra Rize'ye gitti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!