Alkollü ve ehliyetsiz sürücü eve daldı: 2 ölü

Güncelleme Tarihi:

Alkollü ve ehliyetsiz sürücü eve daldı: 2 ölü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2009 12:01

Adapazarı’nda kiralık otomobilin direksiyonuna alkollü şekilde geçerek aşırı hız yapan ehliyetsiz kadın sürücü, araçla yol kenarındaki tek katlı eve girdi.Yer yatağında uyuyan baba ile kızı hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

KORKUNÇ KAZADAN FOTOĞRAFLAR

Kaza, Adapazarı Çevre Yolu’nda meydana geldi. Harika Halay, arkadaşlarıyla birlikte bir gazinoda alkol alıp eğlendi. Daha sonra kiralık otomobile binen arkadaşlardan ehliyetsiz Harika Halay direksiyona geçti. Çevre yolunda aşırı hız yapan Halay'ın, alkolün de etkisiyle direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu otomobil yoldan çıkarak kaldırımı aşıp yol kenarındaki tek katlı eve girdi.

UYURKEN TEKERLEK ALTINDA KALDILAR
Kazada bir bölümü çöken evin içerisi savaş alanına döndü. Yer yatağında uyuyan baba İbrahim Aydın (38) ile kızı 8 yaşındaki Sinem Aydın çarpmanın şiddetiyle uykularında olay yerinde can verdi. Yaralanan 3 yaşındaki Harun Aydın ile annesi 26 yaşındaki Neriman Aydın Adapazarı Yenikent Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Harun Aydın’ın sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. Kazada araçta bulunanlardan Zeynep Uysal da yaralandı.

Haberin Devamı

Aracı kullanan Harika Halay’ın ehliyetinin olmadığı ve 1.40 promil alkollü olduğu belirlendi. Otomobilde de boş ve dolu bira şişeleri bulundu.

Gözaltına alınan sürücü Harika Talay’ın, Adapazarı’nda gazinolarda garsonluk yaptığı belirtildi

ANNE: DEPREM OLUYOR SANDIM

Otomobilin evlerine girmesi sonucu eşini ve kızını kaybeden Neriman Aydın deprem olduğunu sandığını belirterek, “Beşikteki bebeğime bakmaya kalktığımda duvar yıkılmaya başladı. Deprem oluyor sandım, yere düştüm. Nasıl kalktığımı hatırlamıyorum” dedi.

Bu arada kazaya neden olan araçla ilgili aynı gece ‘trafikte tehlikeli seyrettiği’ gerekçesiyle polise ihbarda bulunulduğu ve polisin de telsiz anonslarıyla olaydan kısa süre önce bu aracıp plakasını duyurduğu belirtildi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!