Kastamonu Havaalanı uçakla tanıştı

Güncelleme Tarihi:

Kastamonu Havaalanı uçakla tanıştı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2009 11:34

KASTAMONU'da 1990’lı yıllarda, ‘Her İle Bir Havaalanı’ kampanyası kapsamında yapılan, ancak yolcu uçağı ile tanışamadan kapatılan Kastamonu Havalanı model uçaklara ev sahipliği yapmaya başladı.

Haberin Devamı

İŞTE UÇAKLARIN ŞOVU

Yaklaşık 3 trilyon liraya mal olan ve önceki yıllarda çiftler için düğün salonu, hız tutkunları için otomobil yarış pisti ve hayvanlar için otlak olarak kullanılan Kastamonu Havaalanı'nda model uçaklar uçuruldu.

Model uçak tutkunu ortopedi uzmanı doktorlar Tanzer Gürcü ve Fatih Uğur’un daveti üzerine Ankara’dan gelen 11 kişilik ekip, 3 uçak ve bir paramotorla Kastamonu Havaalanı’nı uçakla tanıştırdı. Fiyatları 150 lira ile 5 bin lira arasında değişen uzaktan kumandalı model uçakları kullananlar etkinlikten memnun kaldı.

Kastamonu Havaalanı’nı çok beğendiklerini söyleyen ekip üyesi Cihan Koçak, model uçak tutkunlarının daveti üzerine çeşitli illere gittiklerini belirterek, “Anadolu’nun birçok ilinden davet alıyoruz. Kastamonu’ya da model uçak hayranı arkadaşların daveti üzerine geldik. Onları bilgilendirdik” diye konuştu.

    

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!