TV’de evlilik mahkemelik

Güncelleme Tarihi:

TV’de evlilik mahkemelik
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2009 00:00

Azerbaycanlı Elvira İsmayilova ile Nedim Karamürsel TV’deki evlilik programında tanışıp evlendi ancak mutluluğu bulamadı.

Haberin Devamı

Karamürsel eşinin kendisiyle Türkiye’de kalmak için evlendiği öne sürerek boşanma davası açtı. İsmayilova ise eşinin kendisini dövdüğünden şikayetçi.

BİR TV kanalının yayınladığı evlilik programında 8 ay önce tanışıp evlenen Azerbaycanlı Elvira İsmayilova’yla (26) Nedim Karamürsel’in (31) evlilikleri mahkemelik oldu. Kapalıçarşı’da midye dolma satan Karamürsel, eşinin kendisiyle Türkiye’de kalmak ve vatandaşlık hakkı kazanmak için evlendiğini öne sürerek, 2 ay önce boşanma davası açtı. Ayrıca Yabancılar Şube Müdürlüğü ile Fatih Cumhuriyet Başsavcılığı’na da eşi ve ailesinin, kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle şikâyet dilekçesi verdi.  İsmayilova ise, eşinin annesi ve kız kardeşinin kendisini hastanelik oluncaya kadar dövdüklerini belirterek, polise de başvurdu. İsmayilova, evliliğinin hikayesini şöyle anlattı: “TV’de  2 daire ile 1 yazlığının ve otomobilinin bulunduğunu, Kapalıçarşı’da esnaf olduğunu söyleyen Karamürsel ile evlenmeye karar verdim. Eşim pasaportumu parçaladı,  8 kere dövdü. 26 Haziran’da da dayak atıp, evden kovdu. Bunun üzerine annemin evine yerleştim. 3 Ağustos’ta annemin eski ev sahibinin evinin önünde eşimin kızkardeşinin otomobilini gördüm.  Eşimin annesi Nevin Tüdeş (54) ile kızkardeşi Nihan Pekdemir’in (27) beni kötülediğini duyduk. Yanlarına gidince eşim bana hakaret etti. Nihan Pekdemir sehpayla suratıma vurdu,  saçlarımdan tutup sürüklediler. Kocam da yere düşen anneme tekme atıyordu.”

Kandırıldım

/images/100/0x0/55ead3bff018fbb8f8993add


Karamürsel ise kandırıldığını belirterek şunları söyledi: “Programda ‘Evimin kadını olmak için evleniyorum’ dedi; ama yalan. Şu an benimle evli olduğu halde, ailesiyle barlara gidiyor. Dayak konusu dahil hiçbir iddiayı kabul etmiyorum. Benimle evli kalmak istemesinin tek amacı beni kullanarak burada kalmak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!