İşte Anne Şahin'in oğlundan ilk isteği

Güncelleme Tarihi:

İşte Anne Şahinin oğlundan ilk isteği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2009 17:27

AKP Antalya Milletvekili Mehmet Ali Şahin'in TBMM Başkanı seçilmesi Karabük'ün Ovacık ilçesine bağlı Ekincik köyünde yaşayan ailesini sevindirdi. Anne Şahin, 'Oğlunuzdan ilk isteğiniz nedir' sorusuna 'Oğlumdan ilk isteğim köydeki su sıkıntısını gidermesidir' yanıtını verdi.ş

Haberin Devamı

ŞAHİN'İN ANNE VE BABASI ÇOK MUTLU

Ekincik köyünde yaşayan 80 yaşındaki baba Abdullah Şahin'in köyün erkeklerinin çoğunluğuyla Ankara'ya oğlunu desteklemeye gitmesi üzerine anne Ünzile, kentteki diğer oğlu İbrahim Şahin'in eşi ve komşusuyla TBMM Başkanlığı seçimini televizyondan izledi.

Oylama sırasında heyecanlandığı gözlenen anne Şahin, oğlunun TBMM Başkanı seçilmesiyle mutluluk yaşadı. Şahin ile birlikte televizyon izleyen gelini ve komşusu, Mehmet Ali Şahin'in TBMM Başkanı seçilmesini alkışla kutladı.

Anne Şahin'in oğlunun TBMM'de yaptığı konuşmayı da dikkatle izlediği ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ten bahsetmesi sırasında destekler nitelikte
başını salladığı görüldü.

Ünzile Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun TBMM Başkanı seçilmesinden çok büyük onur ve gurur duyduğunu söyledi.

Mehmet Ali Şahin ile dün akşam telefonda konuştuğunu belirten anne Şahin, “Oğlum, benden kendisi için dua etmemi istedi. Ben de bol bol dua ettim. Ülkemize hayırlı olsun. Eşim, köyün erkekleriyle Ankara'ya oğluma desteklemeye gitti. Ben rahatsızlığım nedeniyle köyde kaldım” dedi.

Anne Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın öğrencilik yıllarında oğluyla köydeki evlerine geldiğini ifade ederek, “Birlikte mantar toplamaya giderlerdi, köyde gezerlerdi, ikisi de iyi çocuk” diye konuştu.

Gazetecilerin “oğlunuzdan TBMM Başkanı olarak ilk isteğiniz nedir” sorusunu Şahin, “Oğlumdan ilk isteğimiz köydeki su sıkıntısını gidermesidir. Bir de fakir aile var, ona destek olmasını bekliyorum” diye yanıtladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!