Şahin'in anne ve babası çok mutlu

Güncelleme Tarihi:

Şahinin anne ve babası çok mutlu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2009 15:01

AKP Antalya Milletvekili Mehmet Ali Şahin'in, TBMM adaylığı Karabük'ün Ovacık ilçesine bağlı Ekincik köyünde yaşayan anne ve babasını mutlu etti.

Haberin Devamı

ŞAHİN'İN ANNE VE BABASI

Ekincik köyünde tarım ve hayvancılıkla zamanlarını geçiren 80 yaşındaki baba Abdullah ve anne Ünzile Şahin, çocukları Mehmet Ali Şahin'in kendilerini telefonla arayarak TBMM Başkanlığına aday olacağını bildirmesinin ardından büyük heyecan yaşıyorlar.

Televizyon kanallarındaki haberlerden sürekli çocuklarıyla ilgili adaylık sürecinde yaşanan gelişmeleri takip eden Şahin'in anne ve babası, oğullarını önemli göreve aday gösterilmesinin gururunu duyuyor.

Baba Abdullah Şahin, oğlunun Adalet Bakanlığı görevinin sona ermesine sevindiğini, evladının her zaman iyi mevkilere geleceğini tahmin ettiğini söyledi.

Bakanlık görevinin sona ermesinin ardından oğlunun dinleme fırsatı bulduğunu anlatan Şahin, şöyle dedi:
“Evladım sürekli 'Görev istenmez verilir' der, hep bunu savunmuştur. Küçükken de 'Başbakan olacağım' derdi. TBMM başkanlığı adaylığını telefonla bana bildirdi. Ben de hayırlı olsun dileklerimi ilettim. Onunla her zaman olduğu gibi gurur duyuyorum. Meclis başkanlığını da seçilmesi durumunda layıkıyla yapacağına inancım sonsuzdur.”

Haberin Devamı

Mehmet Ali Şahin'in köyde ilköğretim okulunu bitirmesinin ardından ortaokul olmadığından İstanbul'a gittiğini anlatan baba Şahin, “Oğlum, İstanbul'da fırıncılık yapan amacası Ahmet Şahin'in yanında eğitimine devam etti. Kendini çok iyi yetiştirerek bugünlere geldi” dedi.

“KÜÇÜKKEN ÇOK YARAMAZDI”

Anne Ünzile Şahin de oğlunun çok yaramaz ve istediğini elde etmek için mücadele eden bir çocuk olduğunu, derslerindeki başarısıyla da iyi mevkilere geleceğini belli ettiğini söyledi.

Evladını okuldaki başarısından dolayı öğretmenleri tarafından da çok sevildiğini anlatan Şahin, “Taşlarla duvarlara hep yazı yazardı. Kendi kendini yetiştirdi. TBMM Başkanlığına aday gösterilince çok sevindim ve duygulandım. Oğlum bakanlık görevleri sırasında bile köye yanımıza geldiğinde tarlada ekin biçer, toprakla uğraşırdı. Bize yardım etmekten keyif alırdı” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!