Devlet Bahçeli’nin 12 kötü adamı

Güncelleme Tarihi:

Devlet Bahçeli’nin 12 kötü adamı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2009 00:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanlığı’nın girişimiyle düzenlenen ’Kürt Meselesinin Çözümü: Türkiye Modeline Doğru’ adlı çalıştaya katılan gazeteciler için ’12 kötü adam’ ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP hükümetinin Türkiye’nin yıllarını heba ettiğini söyledi, Polis Akademisi’nde dün yapılan ’Kürt Meselesinin Çözümü: Türkiye Modeline Doğru’ adlı çalıştaya katılan gazeteciler için de "12 kötü adam" dedi. Devlet Bahçeli, İzmit Atatürk Spor Salonu’nda yapılan MHP il kongresindeki konuşmasında üslubunu sertleştirdi. İçişleri Bakanlığı’nın girişimiyle düzenlenen çalıştaya katılan gazeteciler için ’12 kötü adam’ ifadesini kullananan Bahçeli, "Ermeni meselesinde aynı 12’li, Kıbrıs meselesinde aynı 12’li, Avrupa meselesi ve onun dayatmalarında yine aynı 12’li" dedi. Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

Cesaret veriyorlar

"25 yıldan bu yana Suriye, Kandil, PKK odaklarını ziyaret edip onlarla görüşerek, tek yanlı Türkiye’de PKK’ya yandaşlık yapanlar, hiçbir dönemde Türk milletinin milli ve manevi değerlerine sahip çıkmayanlar, şimdi İçişleri Bakanı’nın Kürt açılımı projesinde devletin güvenliğini tehdit edecek grubun içerisine gelerek Türkiye’de demokratik açılım bahanesiyle bölünmeye gayret gösteriyorlar, cesaret veriyorlar. Kürt açılımının yerli modelini oluşturmaya çalışıyorlar.

Bu millet sizden usandı

Ey gafiller, 25 yıldan bu yana ne yaptığınızı bu millet bilmiyor mu? Ne yazdığınızı gazetelerdeki köşelerde okumuyor mu? Televizyonlarda Türkiye’nin 12 tane dev adamı vardı. Herkes o marşı söylüyordu. Şimdi 12 kötü adamı dinleye dinleye bu millet usanmıştır. Türkiye de başka aydın mı yok? Türkiye’de başka siyasetçi mi yok? Türkiye de bunun mücadelesini veren emniyet güçleri, Türk Silahlı Kuvvetleri mi yok? Bu gazete köşe yazarlarından, patronlarca beslenen bu 12 kötü adamı mı bu millet dinleyip duyacak?"
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!