Restoranda sigara içemeyince 2 kiÅŸiyi vurdu

Güncelleme Tarihi:

Restoranda sigara içemeyince 2 kişiyi vurdu
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 02, 2009 14:17

BURSA’nın merkez Nilüfer İlçesi’nde, içkili restoranda sigara içmesine izin verilmeyen bir kişi kurşun yağdırdı. İşyeri sahibi 37 yaşındaki Nevzat Hazar ile restoranda müşteri olarak bulunan 32 yaşındaki Ali Turan yaralanırken, saldırgan ve arkadaşları kaçtı.

Haberin Devamı

Merkez Nilüfer İlçesi Karaman Mahallesi Sanayi Caddesi üzerinde bir restoranda yemek yiyip alkol alan iki kişiden biri, iddiaya göre içeride sigara içmek istedi. İşyeri sahibi Nevzat Hazar’ın uyarısı üzerine arkadaşıyla birlikte dışarıya çıkan kişi, bir süre sonra restorana girerek işyeri sahibiyle tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen olay sırasında ‘Benim sigara içmemi engelleyeni öldürürüm’ diyen alkollü kişi, belinden çıkardığı tabancayla rasgele ateş etmeye başladı. Olayda restoranda müşteri olarak bulunan Ali Turan karın bölgesinden, işyeri sahibi Nevzat Hazar ise ayaklarından yaralandı.

Saldırgan arkadaşıyla birlikte kaçarken, yaralılar ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis, olay yerinde yaptığı incelemede 10 boş kovan bulurken, işyerinin güvenlik kameralarınca görüntülenen kimliği belirsiz kişi ile arkadaşının yakalanması için soruşturmayı sürdürüyor.

   Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!