Antalya'da uyuşturucu operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Antalyada uyuşturucu operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2009 13:23

Antalya polisinin, Antalya ve Rize'de düzenlediği eş zamanlı uyuşturucu madde operasyonlarında, biri kadın 14 kişi göz altına alındı, yapılan aramalarda 5 kilo 510 gram esrar ve 495 paket içinde 380 gram kokain ele geçirildi.

Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü elemanlarından oluşan 120 kişilik ekip, Antalya kent merkezi, Elmalı ve Manavgat ilçeleriyle Rize'de 16 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonlarda, biri kadın 14 kişi gözaltına alınırken, yapılan aramalarda 5 kilo 510 gram esrar ve 495 paket içinde 380 gram kokain ile 2 hassas terazi ve bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Şüphelilerin, sorgularının ardından, “Suç işlemek amacıyla kurulmuş bir örgütün faaliyeti çerçevesinde uyuşturucu madde ticareti yapmak, uyuşturucu madde nakletmek, uyuşturucu madde kullanmak-bulundurmak” suçlamasıyla adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Operasyon, polis tarafından görüntülenerek, basın mensuplarına da dağıtıldı. Özel harekatçı polislerin öncülüğünde gerçekleştirilen operasyona ilişkin görüntülerde, sabah erken saatteki operasyon sırasında zanlıların gözaltına alınışları, narkotik köpeklerinin uyuşturucu maddeleri bulmaları yer aldı.

Görüntülerde, zanlıların, esrar maddelerini, bilgisayar hoparlörlerinin içine ve evin çevresindeki çöplere zulaladıkları ancak narkotik köpeklerinin uyuşturucu maddeleri buldukları görüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!