Köpekler 2 yaşındaki çocuğu parçaladı

Güncelleme Tarihi:

Köpekler 2 yaşındaki çocuğu parçaladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2009 13:15

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde dün kaybolduktan 2 saat sonra boş arazide cesedi bulunan 2 yaşındaki kız çocuğunun cenazesi toprağa verildi.

Haberin Devamı

GÜLÜŞÜ RESİMLERDE KALDI

Geçit Mahallesi Gedik Sokak'taki evlerinin önünde oynarken kaybolan ve 2 saat sonra ölü bulunan 2 yaşındaki Aleyna Şenol'un cesedine, Bursa Adli Tıp Kurumu morgunda otopsi yapıldı. Otopsinin ardından küçük kızın cenazesi, dün gece yakınları tarafından teslim alınarak Geçit Mezarlığı'na defnedildi.

Küçük kızın babası Kerem Şenol ve yakınları bugün sabah saatlerinde Pekmezciler Camisi'nde taziyeleri kabul etti.

Baba Şenol, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirterek, “Adli Tıp Kurumundan bana çocuğumun köpeklerin ısırması sonucu öldüğü söylendi, ancak polis de olayla ilgili çalışmalarına devam ediyor” dedi.
Adli Tıp Kurumundan kendisine verilen bilgiler çerçevesinde belediyeden şikayetçi olacaklarını ifade eden baba Şenol, şunları söyledi:

“Burada çok sayıda sahipsiz, başıboş köpek olduğunu belediyeye ilettik. Gelip toplamadılar. Mahallemizin hemen üst tarafında çöplük olduğu için köpekler buraya geliyorlar. Bazı belediyeler ise topladıkları köpekleri buraya bırakıyor. Ben kızımı kaybettim. Hakkımızı arayacağız, yargıya başvuracağız.”

Küçük Aleyna'nın yaşamını yitirdiği Gedik Sokak'taki çocuklar da özellikle akşam saatlerinde köpeklerin gruplar halinde sokaklarda dolaştığını, daha önce de çocuklara saldırdığını söyledi.

OLAY

Geçit Mahallesi Gedik Sokak'ta oturan Fatma Şenol, 2 yaşındaki kızı Aleyna'yı aynı apartmanda oturan akrabalarına emanet ederek, gebelik testi için sağlık ocağına gitmişti.

Bir süre sonra evin önünde oynayan Aleyna Şenol'un kaybolduğunu fark eden yenge Semra Şenol, yaklaşık 2 saat sonra eve 300 metre mesafedeki boş arazide küçük kızın cesediyle karşılaşmıştı.

İlk belirlemelere göre, vücudunda 50'ye yakın yara olduğu öğrenilen küçük kızın cesedi, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmıştı.
Yenge Semra Şenol, polise verdiği ilk ifadesinde, küçük kızı ararken boş arazide bir grup köpeğin toplandığını gördüğünü, köpeklere taş atarak kaçırdıktan sonra cesetle karşılaştığını bildirmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!