Damacanayla mastürbasyon

Güncelleme Tarihi:

Damacanayla mastürbasyon
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2009 10:33

Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde bir siteye su götüren su dağıtıcısının asansörde boş damacanayla mastürbasyon yaptığı tespit edildi.

Haberin Devamı

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre, ilçedeki bir sitenin yönetimi, sitenin güvenlik kameralarında ve bilgisayar sisteminde arıza olunca sistemi kuran firmaya bildirdi. Firma yöneticileri, arızayı gidermek için bilgisayarlı sistemi ve güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Arızayı belirlemeye çalışan firma, kısa süren çalışma sonunda duyanları şaşkına çeviren bambaşka bir olayı gün yüzüne çıkardı.

http://dosyalar.hurriyet.com.tr/haber_resim/vitrin_tecavuz.jpgBilgisayar firması yetkilileri, sitenin 10'ar katlı  bloklarından birinin asansöründe, binaya su getiren firmada çalışan 27 yaşındaki su dağıtıcısı N.K.'nın yaklaşık 1 dakika boyunca boş damacanayla mastürbasyon yaptığını gördü. Bilgisayar teknikerleri, kayıtları daha da dikkatle incelediklerinde aynı kişinin aynı gün içinde iki kez su getirdiğini, ikisinde de asansörde boş damacanayla mastürbasyon yaptığını tespit etti. Firma yetkilileri, durumu hemen site yönetimine bildirdi.

Haberin Devamı

ÇEŞMEDEN İÇİYORDUM

Site yönetimi durumu örtbas etmeye çalışsa da site sakinelrinden inşaat teknikeri T.K. güvenlik kamerası görüntüleriyle karakola başvurdu. Yaşanan olayı seyrettiğinden beri şehir şebekesinden su içtiğini söyleyen T.K. su dağıtıcısından şikayetçi oldu. İşten çıkarılan N.K. çıkarıldığı savcılıktan tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi. Olayın ardından sitenin içindeki duvarlara ise, su dağıtıcısının çalıştığı firmadan 'bazı nedenlerle' su alınmaması gerektiği uyarıları asıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!