12 Dev Adam CeBIT'e geliyor

Güncelleme Tarihi:

12 Dev Adam CeBITe geliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2006 11:33

Dünya Basketbol Şampiyonası’nda beklenmedik bir başarı yakalayan Türk Milli Basketbol Takımı bugün CeBIT Bilişim Euroasia 2006 Fuarı’nda hayranlarıyla buluşuyor.

Haberin Devamı

Turkcell Pazarlama ve Satış Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Filiz Karagül, Turkcell’in fuar boyunca düzenleyeceği etkinlikler ve yeni hizmetleri hakkında bilgi verdi.

“FUARA BU YILKİ İLGİ DAHA BÜYÜK”

Karagül, CeBIT’e bu yıl geçen yıla oranla daha büyük ilgi olduğunu ifade ederek, Türkiye toplumunun her geçen yıl teknoloji konusunda daha da bilinçlendiğini söyledi. Bu yıl Turkcell olarak 3G teknolojisi ile ilgili yeniliklere imza attıklarını belirten Karagül, fuar alanını görüntülü telefonlarla donattıklarını ve fuar içindeki haberleşmeyi bu yolla yaptıklarını kaydetti.

Fuar kapsamında, “Akıllı Araba” ve “Mobil İmza” gibi yenilikleri müşterilerle buluşturacaklarını dile getiren Karagül, fuar boyunca çeşitli etkinliklerle ziyaretçilere güzel anlar da yaşatacaklarını söyledi.

“12 DEV ADAM, ÖZGÜR KIZ VE AYLİN ASLIM FUARA GELİYOR”

Karagül, bugün fuarda sponsoru oldukları Türk Milli Basketbol Takımı’nın 20 kişilik kadrosunu ağırlayacaklarını belirterek, fuar boyunca Nil Karaibrahimgil ve Aylin Aslım gibi gençliğin ilgi gösterdiği sanatçıları da Turkcell standlarına konuk edeceklerini dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!