Alkollü sürücü ağaca çarptı: 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Alkollü sürücü ağaca çarptı: 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2009 09:52

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde 46 yaşındaki Ali Kır, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu, yönetimindeki otomobilin direksiyon kontrolünü kaybederek orta refujde bulunan palmiye ağacına çarptı.

Otomobilde sıkışan 32 yaşındaki Hülya Gövercin ile 29 yaşındaki Gamze Ağruslu, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Sürücü Kır'ın yapılan muayenesinde 1.10 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Kaza, bugün saat 01.00 sıralarında Yalı Caddesi Alaybey Tersanesi yanında meydana geldi. Alkollü olduğu belirtilen ve hafriyatçılık yapan Kır, yönetimindeki 35 NAL 99 plakalı otomobille aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon kontrolünü kaybederek, orta refujde bulunan palmiye ağacına çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan Hülya Gövercin ile Gamze Ağruslu sıkıştı. Kazayı görenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen AKS 110 (Arama Kurtarma Sağlık) ekipleri otomobil içinde sıkışan Gövercin ile Ağruslu'yu yaklaşık 40 dakika süren çalışma sonucu sıkıştıkları yerden kurtardı. Hafif yaralanan sürücü ve iki kadın ambulanslarla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Sürücü Ali Kır, 1.10 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!