4 yaşındaki kıza tecavüz

Güncelleme Tarihi:

4 yaşındaki kıza tecavüz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2009 08:07

Maltepe Girne Mahallesi'nde 23 yaşındaki akli dengesi bozuk olduğu öğrenilen M.B, komşularının 4 yaşındaki kızına tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Evlerinin önünde oyun oynayan 4 yaşındaki N.A., yanına gelerek kendisine çikolata veren 23 yaşındaki akli dengesi bozuk M.B tarafından boş araziye götürüldü. Küçük kızı boş arazideki konteynerin arkasına götüren M.B, iddiaya göre burada N.A.'ya tecavüz etti. Ailesinin çevrede araması sonucu küçük kız, konteynerin arkasında kanlar içinde bulunarak, önce sağlık ocağına, daha sonra ise Kartal Dr. Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan ilk muayene sonucunda aşırı kanama teşhisi konan N.A.'nın, tecavüze uğradığının ortaya çıktığı belirtildi. İlk tedavisi yapılan N.A buradan Zeynep Kamil Çocuk Hastanesi'ne sevk edildi. Çocuk cerrahisi bölümünde tedavi altına alınan küçük kızın, aşırı kan kaybettiği belirtildi.

 

Haberin Devamı

Olayın Emniyet Müdürlüğü'ne bildirilmesi üzerine araştırma başlatan polis, akli dengesi bozuk olduğu ileri sürülen M.B.'yi saklanmak için kaçtığı ablasının evinde gözaltına aldı. M.B.'nin akli dengesinin yerinde olmadığını bildiren anne ve babası, bununla ilgili raporu da polis merkezine getirdi. M.B'nin babasının polise verdiği ilk ifadede, oğlunun geçen sene askere alındığını ve sadece 1 gün askerlik yaptığını söylediği öğrenildi. İddiaya göre M.B.'nin daha önce bir kiracısının kızına tecavüze yeltendiği belirtildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!