Ümraniye'de feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Ümraniyede feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2009 16:04

E-5 Karayolu Ümraniye-Küçüksu yol ayırımında meydana gelen kazada aynı aileden 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

KAZADAN FOTOĞRAFLAR

 

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 13.00 sıralarında meydana geldi.

 

Abzullah Erdem yönetimindeki 34 YIF 13 plakalı otomobil, seyir halinde bulunan ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 HY 686 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın şiddeti kontrolden çıkan otomobil bariyerelere çarptıktan sonra üç takla attı. Feci kazada sürücü Abzullah Erdem ve eşi Naime Erdem araçta sıkıştı.

 

Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri araçta sıkışan karı-kocayı yaralı çıkartırken 9 yaşındaki Emre Erdem'in öldüğü tespit edildi. Sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerinden ayrıldıktan sonra kaza yerinin yakınlarında vatandaşlarca bir çocuk daha bulundu. Ağır yaralı çocuğunun Erdem ailesinin oğlu 10 yaşındaki Barış Erdem olduğu belirlendi. Küçük çocuk da vatandaşlarca Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

 

Haberin Devamı

Aynı hastaneye kaldırılan ağır yaralı anne Naime Erdem kurtarılamazken baba, Abzullah Erdem tedavisi ise Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde devam ediyor.

 

Bu arada kaza nedeniyle trafikte yaklaşık bir saat aksama yaşandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, araçlar çekiciler tarafından kaldırılarak yol trafiğe açıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!