Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
09 Şubat 2012 Perşembe 01:15

 ADnet  
Reklam için
Hürriyet Anasayfa > Tüm Gündem Haberleri
Önceki Haber     Sonraki Haber

Muhalefete ’AB süreci’ ziyareti

Uğur ERGAN / ANKARA 23 Mayıs 2009
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, dün muhalefet partilerini ziyaret ederek başta Türkiye-AB ilişkileri olmak üzere hükümetin yürüttüğü dış politika konularında destek aradı.

Davutoğlu, dün ilk olarak CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ı Genel Merkez’de ziyaret etti. Bir saati aşkın süren görüşmeye basın mensupları alınmadı. Davutoğlu, ikinci görüşmesini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptı. Bahçeli ile görüşmesi yaklaşık 2 saat süren Davutoğlu’nun sonraki durağı DTP Genel Başkanı Ahmet Türk oldu. Davutoğlu ile Türk arasındaki görüşme 45 dakika sürerken, çevrede yoğun güvenlik önlemi alınması dikkat çekti. Davutoğlu’nun son görüşmesi ise DSP Genel Başkanı Masum Türker ile oldu. Görüşmeler sonrasında herhangi bir açıklama yapılmadı. Görüşmeyle ilgili Hürriyet’e bilgi veren CHP Başkan Yardımcısı Onur Öymen, "Davutoğlu bilmediğimiz, bizi şaşırtacak, ’Vay anasına şu da varmış ama bilmiyormuşuz’ dedirtecek hiçbir şey söylemedi" dedi. Davutoğlu ise DSP Genel Merkezi’nden ayrılırken yaptığı bütün partilere teşekkür borçlu olduğunu belirtti. Davutoğlu, "Ben, hepsinden bu konuda büyük bir anlayış gördüm ve bu konunun büyük bir ivme kazanacağına olan inancım pekişti" dedi. Davutoğlu, muhalefete Kafkaslar, Azerbaycan-Ermenistan ihtilafı, Ermenistan’la yürüyen süreçle ilgili detaylı bilgi verdiğini de ifade ederek, liderlerden yine olumlu tepkiler aldığını belirtti. 
 
Yorumlarınızı Yazınız
Bu haber hakkında henüz yorum yok
Diğer Haberler
Yakala.Co
Hürriyet Kıyasla
Yenibir :)
Hürriyet Emlak
Hürriyet Oto
Tüm Haberler
  Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak Yenibiris.com Hürriyet Aile Hürriyet Oto İddaa Avrupa Birliği DYH