Münevver cinayetinde ÅŸok rapor

Güncelleme Tarihi:

Münevver cinayetinde şok rapor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2009 09:26

İstanbul Bahçeşehir'de, 3 Mart günü öldürüldükten sonra başı gövdesinden ayrılan, vücudu gitar kutusu içerisinde Etiler'deki bir çöp konteynırına atılan 18 yaşındaki Münevver Karabulut cinayeti soruşturmasında şok gelişme. Adli Tıp Kurumu Biyolojik İhtisas Dairesi, Münevver'in parçalanan cesedi üzerinde yaptığı incelemedefarklı kişilere ait saç, tükürük ve deri örnekleri buldu. Dokuların kime ait olduğu araştırılacak.

Haberin Devamı

SAÇ, TÜKÜRÜK ÖRNEKLERİ BULUNDU

 

Rapora göre Münevver'in cesedinin üzerinde cinayetin bir numaralı şüphelisi olarak aranan sevgilisi Cem G.'nin yanı sıra, farklı kiÅŸilere ait saç ve tükürük örnekleri tespit edildi. Biyolojik incelemede Münevver'in öldürülmeden önce katil veya katilleriyle boÄŸuÅŸtuÄŸu da belirtildi, çünkü genç kızın tırnaklarının içerisinde farklı doku örnekleri bulundu.Â

 

Akşam Gazetesi'nden Ercan Öztürk'ün haberine göre, rapor üzerine polis harekete geçti. Önümüzdeki günlerde zanlının ailesinden ve aileye yakın kişilerden DNA incelemesi için saç örnekleri alacak. Alınacak saç örnekleri Münevver'in cesedi üzerinde bulunan saç örnekleriyle karşılaştırılması için Adli Tıp Kurumu Biyolojik İhtisas Dairesi'ne verilecek. Uzmanlar, zanlının kaçma ihtimali üzerine bu raporların çok kısa bir sürede çıktığını söylediler.

 

ÖLMEMEK İÇİN DİRENDİ

Haberin Devamı

Adli Tıp Kurumu, Münevver'in ölümünün ardından hazırlanan ön otopsi raporu sonucu vahşice öldürüldüğünü tespit etmişti. Elleri arkadan bağlanan Karabulut'un göğsü ve kalbinde çok sayıda bıçak darbesine rastladı. Bıçak darbesi sonucu ölen Münevver'in, başı testereyle kesilerek gövdesinden ayrıldı. Boğuşma sırasında saçları katil ya da katillerce çekilen Münevver'in, yüzünde bu nedenle morluklar oluştu.

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün hazırladığı kriminal raporda ise Cem G.'nin babasının gömleğinin üzerinde Münevver Karabulut'un kanı çıkmıştı. Bunun üzerine daha önce serbest bırakılan baba Ahmet G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!